Jeg har lige spist en champignon. Det er da vildt fedt at kunne starte en tekst sådan:)
Nå men den her svampingjong var helt vidunderlig. Det tog mig længere tid at rengøre den, end det tog mig at nyde smagen af den. Men nøj hvor smagte den dog godt.
Da slog det mig! Er det mon arbejdet ved at rengøre champignonen der får den til at smage så meget bedre?
Det måtte testes. Jeg har nogle valnødekerner i en pose og jeg spiste en enkelt af dem. Det var lækkert. Så tog jeg en nødeknækker, og knækkede mig ind til den velsmagende kerne. Hmm. Meget bedre! Jo den første smagte ganske givet som en valnødkerne, men der var bare et eller andet mere... magisk over den, jeg rent faktisk havde lagt et stykke arbejde i at fortjene kernen fra.
Så ja. Arbejde adler.
Jakob S. Arndal
- Tanker fra Livet
Skriv kommentar
Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.