3 timer, 23 minutter siden

Strømafbrydelse

En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
6 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
5 måneder, 22 dage siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
7 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
12 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
7 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
10 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
11 år siden
1-09
Halina Abram...
7 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Efter strømafbrydelsen på tre og en halv time i går værdsætter jeg strømmen ekstra meget, for det var ren huleboer tendenser så længe det stod på. Strømmen gik 9:14 og kom tilbage 12:45. De havde varslet strømafbrydelse ind til halv to, men så længe varede det heldigvis ikke. Oven i det havde TDC varslet ned brud på internet og tv frem til klokken seks aften, men heldigvis var der net igen kort efter kvart i et.
Havde kun nået at lave en enkelt kande kaffe inden strømmen gik, og da den gik havde vi kun en enkelt kop kaffe tilbage.
Nielsen blev kaffetørstig og hentede gasblusset i bilen og varmede så vand på bordet på altanen til Nescafé. Vores nabo kom også ud på hans altan, så der blev sludret lidt og det endte med at han også fik varmt vand med til en kop kaffe. Det er godt man kan hjælpe hinanden lidt.
Dagens lektie var, at man ikke skal tage noget for givet.

Jeg havde ellers en tidsbestilling i vaskehuset til klokken elleve i går, men det kunne jeg jo godt glemme alt om nu når strømmen var gået.
Jeg havde booket en tid til torsdag også, og det var godt jeg havde gjort det i mandags, opdagede jeg i dag. Tænkte at jeg ville tage chancen og vaske i dag, men der var ingen vasketider til overs. Det erfarede jeg da jeg var i vaskehuset tidligere i morges. Ville ellers helst gerne have vasket i dag, for venter på en pakkelevering. Der står dog ikke noget om at pakken er blevet afsendt endnu, men nogen gange så har man jo leveringen før det bliver bekræftet i en mail, så det kunne godt være at GLS dukkede op i dag uanmeldt. Det hænder jo somme tider.
Det er fire dage siden jeg bestilte pakken (lørdags) så tænker at de har haft travlt med bestillinger fortaget i weekenden siden pakken ikke er dukket op endnu. Er ikke meget for at vaske tøj i morgen for hvad nu hvis GLS kommer mens jeg er ovre i vaskehuset. Så tager de jo bare pakken med igen da den står til hjemmelevering. Det er da også irriterende at jeg ikke ved om pakken er blevet sendt. Status på ordren er, at den er blevet accepteret - det er alt hvad jeg ved. Håber jeg får en besked om senere i dag at pakken har forladt butikken, så jeg i det mindste ved at den er på vej.

Jeg har spillet lidt computer her i formiddags, men blev hurtigt træt af spillet. Men så gik der tid med det, så længe det varede.

Jeg har ingen idéer til en ny historie lige i øjeblikket, men nyder godt af andres skriverier i stedet.
Jeg vil gerne underholdes lidt og har kastet mig over Stephen Kings roman Desperation, som jeg læser i disse dage. Købte nogle bøger i Blå Kors Genbrug i lørdags sammen med et par film, og glæder mig til at læse dem. Fik fat i to Stephen King bøger. Den ene bog indeholder en masse noveller, hvilket passer mig glimrende. Desværre er bogstaverne lidt små, men jeg må knibe øjnene lidt sammen og leve med det.

Det er dejligt at solen skinner lidt udenfor. Så virker dagen ikke så tung. Heldigvis skulle det stå på i nogle dage forud.

Vil hen og læse lidt. Håber alle har en god dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Strømafbrydelse er publiceret i dag kl. 15:03 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.