17 timer siden

Udstilling

Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
9 år siden
Vand
Halina Abram...
7 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
12 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
9 måneder, 10 dage siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
3 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg var lige hjemme ved min far, og ja.. han bad mig lave min pizza på lørdag.. min bror kommer også der, og han kan også godt lide min pizza.. Jeg har øvet mig på den ene ting, sååå ja.. jeg er okey til at lave pizza..

så svarede ham muslimen, han forsøgte igen at forsvare pædofili, - f.eks med at det var moralen dengang.. og andre gjorde det.. og mit svar, der er taget fra de mange ateister jeg næsten daglig lytter til, var selvfølgelig 2 delt.. Hvis din muhammend som du holder op som et forebillede havde bedre moral, burde han så ikke vide bedre? - og hvor mange af de pædofile, der havde sex med børn, bliver set på som en profet? :) ingen.. Men her forsøger han at forsvare ham, i stedet for at konstatere, at det ikke var en god gerning, - og der er muslimens svaghed... He will try to defend, the indefensiable.. that shows everybody his character, and how corrupt it is..

Hvis der var en ateist, der dræbte.. ville jeg ikke hylde ham, - vi ateister hylder i forvejen ingen..men tage afstand fra gerningen.. det kan han ikke få sig selv til..fordi det er muhammed..Kristne har det på samme måde med Jesus, - ikke at jesus var så tydelig en dårlig person.. dog er der nogle moralske ting ved Jesus der også er dårligt.. Men gernings mæssig, er han langt bedre.. hvilket jeg siger som ateist, velvidende at vi ikke rigtig har øjenvidner til jesus, men kun fortællinger.. og det er ud fra den sammenhæng jeg konstatere det.. Så hvis der var en jesus, kunne denne person godt være dårligere end fortællingerne.. hvor vi har langt mere på muhammed, fordi han var flere hundrede år efter..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Udstilling er publiceret i går kl. 13:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.