1 dag, 6 timer siden

Hjerte/Smerte

At overliste en seksårig
Olivia Birch...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
10 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
12 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
3 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
6 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
12 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
8 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
12 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
8 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
12 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
8 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
8 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
8 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
12 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej dagbog, - jeg har ondt i hjertet igen idag.så var jeg også¨oppe hele natten for at rende på toilet, - og kunne ligeså godt bruge min tid kontruktivt.

Så jeg gik på debatten... i løbet af natten ;)

Som altid løber jeg altid ind i folk, der tror de kan forsvare deres holdninger ved at kalde mig noget, eller sige noget nederdrægtigt til mig. Jeg ved ikke hvad de tænker, men når folk gør det, så ved jeg at de ikke har et godt argument. Hvis de havde det, ville de bruge det i stedet, - Det er logik.

Der var også gode spørgsmål, - så som hvad er sandheden. Som ateist, har jeg lært definationen på sandhed... og der findes kun en sandhed! Den som virkeligheden viser. Jeg ved godt, at folk har en aller anden misforståelse af, at noget kan være sandt for nogen.. - Men det kan det ikke, hvis det er sandt for nogen er det sandt for alle. Fordi, sandheden er det, som virkeligheden viser. Vi kan være uenige om virkeligheden, men der er stadig kun en sandhed.

jeg har været forbi evolution, - for der er altid kristne der tror, at hvis de kan få folk til at tro, at evolution ikke er fuldt ud bevist..så viser det at deres gud findes. Bekalger, - Det gør det ikke.. Alle emner står og falder alene på baggrund af de beviser der er..ikke om, der ikke er beviser for noget andet.. samtidig har jeg sat mig ned, og sat mig ind i beviser for evolution.. og en del kristne har også taget det til sig...de flytter så bare målposten.

evolution handler om, hvordan liv udvikler sig.. Ikke om hvordan det opstår! - så der har nogle kristne så lært at sige.. "aah, men gud skabte det første liv, og lod evolutionen klare resten" - indtil de begynder at blive sparket lidt tilbage igen... pga Abiogenesis, - som er hvordan liv opstår ud af ikke liv. Her er videnskaben også i gang, - de har ikke de endegyldige beviser, men de har de første indikationer. hvilket gør, at andre så igen sparker det helt tilbage til big bang, - og lader som om vi ateister mener, at universet er opstået af ingenting.. her fjerner de så en valg mulighed.. de er altid uærlige ;) så for dem er det "enten min gud eller ingenting" - men hvad med "noget har altid været der" de tror at man med sikkerhed kan sige, at alt kommer af noget,... men disse regler gælder muligvis ikke for selver universet, kun det der er inde i det. Man er ikke sikker på, at big bang var andet end udvidelsen af universet. Jeg har lyttet til en del ateister der beskæftigere sig med diverse felter.. som sagt, det er nærmest nødvendig, ikke fordi evolution har noget med religiøses religion.. da alt som sagt står og falder for sig selv.

I morgen skal jeg så ud og spise med min far og bror.. og hans kone. Asia i middelfart... sjovt, - sidst de spurgte hvad jeg ville ha at drikke, sagde jeg "bare en cola" - så sagde hende der tog ordren, at de ikke havde cola.. What? vedkommende vidste ikke at Pepsi og jolly også er cola'er - at det ikke kun er coca.. der har en cola.. Man bliver helt paff..

Anyway, hvis jeg dør.. pga mit hjerte.. så er jeg ingen steder.. jeg er blot død, og enhver der siger andet, bør slåes hårdt i fjæset. Jeg ved, nogle kriste ikke respektere at vi andre ikke tror på det, de ikke kan bevise..

Jeg har sagt det der skulle siges, - Jeg har holdt af min familie imens jeg havde dem! Personlig vil jeg helst begraves, i stedet for at blive brændt. Det synes jeg er mest fair, - jeg har spist af det naturen havde at tilbyde, også bør man også selv gå tilbage til den..

Hvis der er en, der bare kigger på logiske fejlslutninger.. og det føre til, at vedkommende tænker på en "ny" måde.. vil det være stort. jeg har sat et billede op af nogle af dem på en opslagstavle som andre kan se.. børn bør lære dem.. Det vil fjerne mobbe effekten.. for Ad-hominem, mister fuldstændig sin magt hvis du forstår, at det er fejllogik. Det gør også, at behovet for selv at begå den.. ved kun at kalde folk noget, ikke viser at man har ret på nogen måder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjerte/Smerte er publiceret 21/10-2024 19:18 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.