Natten er så mørk,
slet ingen stjerner lyser.
Hvor er foråret?
-
Se nu lysner det,
fuglesang om morgenen.
Det er stadig koldt.
-
Solen er fremme.
Se, skyerne er borte.
Snart er det sommer.
-
Se myrerne der,
myldrende frem på flisen.
Ja, det er forår,