Ja, det kunne vi hurtigt blive enige om. Desuden ville maden højst sandsynligt komme til at smage bedre, blive sundere, men miljøet ville blive bedre og drikkevandet ville højst sandsynligt med tiden også blive renere, det vil da være en vinding der sagde spar tre. Dog vil jeg desværre sige at de bønder som gør som ham er en stort set uddød race, men forhåbentlig kan den udsendelse få yngre bønders interesse og få dem til at tænke sig om, og måske vil det få dem til at opsøge nogle af de gamle metoder, og lære af ham, derved vil det blive mere sandsynligt at det vil komme til at ske.
Dog burde der blive undervist i det på landbrugsskolerne, eller som det mindste på de økologiske, da økologiske landbrug ikke må bruge pesticider, så derfor kunne de have brug for denne måde at bekæmpe ukrudtet, sådan som de gør nu kører de ud med harven og harver flere gange i løbet tiden hvor planterne gror, for at holde det fri for ukrudt, men der vil stadig være lidt tilbage ved høst, hvilket ikke gør så meget da vi DK ikke kan dyrke hvede og andre korntyper til konsum (dvs. til eks. mel så at mennesker kan spise det), da vi får for meget regn i løbet af plantens væksttid og for lidt sol så at væsken i kornet kommer ned på de 5-20% (det var grænsen, da jeg gik på landbrugsskole for snart ti år siden) der er tilladt i korn for at vi mennesker kan spise det, så det er alligevel dyrene såsom køer eller grise der får det, og de kan tåle langt højere væske i kornet end mennesket, dog har mængden af ukrudt der kommer med også indflydelse på den pris som landmanden får af foderstoffen, så at nogle gange når han dyrker for meget til hans egne dyr kan følge med, så kan det bedre betale sig for ham at smide det ud end at sælge det, så at en landmand ved eks. grænsen der har mistet sine afgrøder i en markbrand kan få mad hjem til sine dyr.