Sæl
Hanna Fink (...
10 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 8 måneder siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
11 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
8 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
12 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
3 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
15 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
12 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Musik fra USSR og Danmark
Halina Abram...
4 måneder, 24 dage siden
Hej dagbog, - jeg har kommentret på et par ting, - først var der ham, der havde travlt med at sige at han ikke ville stemme på harris, fordi hun ikke ville stoppe med at levere våben til isreal. Han ønsker på ingen måde trump, - han er woke as shit, i øvrigt.. og tilhænger af Lgbtq osv.. han ønskede et frit palastina.. men de 2 ting hænger ikke sammen.. Et frit palastina, ville betyde flere henretninger af homoseksuelle.. Det er ikke en mening, det er fakta at man statistisk kan se, at det er sket i palastina før..på baggrund af den tro de har..og hvis han ikke tror, at børn der vokser op med deres forældres indoktrinering ikke generelt tror som deres forældre.. så skål! - for så må man være fuld. Det isreal gør er heller ikke godt.. det er ondt der kæmper imod ondt.. så som ateist, der ikke ønsker flere steder i verden, hvor homoseksuelle ikke kan leve i fred.. uden at risikere døden.. så holder jeg ikke med nogen! For uanset hvem der "vinder" så vil det ha konsekvenser.. israel, er et langt bedre sted for homoseksuelle. - som jeg ser det, så vil en 2 stats løsning ikke kunne lade sig gøre.. fordi det vil kræve, at man har nogenlunde ens regler.. dvs, man kan ikke i samme zone dræbe homoseksuelle, også lade dem leve frit som de har lyst. de 2 ting er uforenlige..anyway, jeg kan ikke se en løsning.. hvor hverken børn eller homoseksuelle ikke ender med at miste livet..derud over, har deres had til hinanden været på kogepunktet i mange år..og had avler ikke fred.

Så var der en idag, der forsøgte sig med et billede.. imens han selv mente at han var klog.. på billedet var hitler listet som ateist, - så jeg måtte give ham spørgsmålet, hvilken ateist ville skrive "gott mit uns" på SS bælterne?
så jeg skolede ham, i alt hans overvurderede selvtillid. I øvrigt fejrede den katolske kirke hans fødselsdag, hvert år frem til hans død. Derud gav jeg ham lektionen i ateisme.. Det er heller ikke en mening, men fakta.. at ateisme er svaret på den manglede bevisførelse religøse har for deres påstand. Der er intet andet i ateisme.. selv om religiøse gerne så det.. men vi har ingen bog med regler.. vi tror bare ikke på religiøs BS, der ikke er beviser for.
Hvad man så tror på i stedet for, har intet med ateisme at gøre..da ateisme kun forholder sig til et spørgsmål.. imodsætning til kristne..der har bøger.. med f.eks regler for slaveri, og at man ikke må lade en troldkvinde leve.. m.m.. ateisme siger intet om noget af det.. f.eks hvis en ateist slog en homoseksuel ihjel, så ville det ikke ha noget med ateisme at gøre.. for ateisme siger intet om det.. hvis en religiøs gjorde det samme.. så kan det være pga troen.. for de har en bible der siger noget om det.. hvor ateisten ville være nød til at få den ide, et andet sted fra..

Lige nu ser jeg AronRa live..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et par folk er publiceret 08/09-2024 22:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.