Lykken og de 3 snegle

Møde med Mette
Halina Abram...
7 år siden
7
Halina Abram...
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
10 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 9 måneder siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
12 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
6 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
10 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
12 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hej dagbog, - Lykken er, når man stille og rolig kan sætte sig ind på sin pind, uden at ekstroverte har brug for at gøre sig bemærket. Lykken er, når den idioti man ser er på et minimum, - og man kan slappe af i håbet om, at verden ikke er ligeså stupid som den var igår.. og man for et moment kan glemme folk. Jeg har haft "a view to a kill" i mit hoved de sidste par dage.. men "U2's - Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me" kan også bruges.. Folk tror de ved hvem jeg er, når de ser mig.. det gør de ikke.. jeg har opdaget, at en mand der engang hilste.. som jeg ignorerede, er et SUT! en der sidder lidt gemt, sammen med andre og drikker øl.. måske ligner jeg en vagabond, fordi jeg ikke går op i mit udseende, - men det betyder ikke, at jeg gider snakke med den slags folk... ligesom ham den grimme, der er begyndt at sidde og ryge ude foran fællespostkasserne. Jeg går forbi ham uden at hilse.. HAN FUCKING LUGTER! okey.. Han ligner en fra den sociale bund.. ligesom jeg måske gør.. Men jeg er klog nok til, ikke at ryge..klog nok til, at forstå at man sidder i vejn for folk, når man sidder der.. Det viser for mig, hvor lidt omtanke han egentlig har.. og dermed er han ikke en, jeg gider værdige 2 ord.

Jeg vil hellere tilbrige 10 minutter med at lytte til religiøse, end jeg gider bruge sekunder på ham.. En anden ting der får mig til at ryste på hovedet er, når folk vil lære mig at kende.. f... off - Jeg når det kommer til alt, vil jeg ikke kigge tilbage på idioterne og fortryde noget.. og når det gælder min familie "Edith Piaf - Non, Je ne regrette rien"

Når jeg tænker tilbage på hvad jeg vidste i mine 20'er omkring kærligheden.. Jeg vidste jeg aldrig ville finde den udenfor mig selv og min familie.. Jeg har nogle øjeblikke jeg ser tilbage på.. men fremtiden blev som jeg vidste den ville blive.. "Enya - The Humming"

for ikke at misse "The All-American Rejects - Gives You Hell"

Der var 3 dræber snegle hjemme ved min far, - der plejer ikke at være snegle hos ham.. men i år, - er der godt nok mange rundt omkring.. han gav dem en med spaden.. jeg spottede dem... mit blik ser det, der er udenfor det normale..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lykken og de 3 snegle er publiceret 09/09-2024 19:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.