Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
26 dage siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
4 måneder, 8 dage siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
16 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
8 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg snakkede med en af de kloge elever i dag. Jeg ved ikke, om voksne omkring ham forstår at han faktisk er klogere videnskabelig end mange andre. Jeg blev imponeret over, at han vidste at energi ikke kunne forgå men blev omdannet i universet. Da han begyndte at snakke om, at man kunne lægge et æble i en kasse, så vil det forgå og måske blive til et æble igen over tid..i følje den anden lov.. jeg vidste hvad han mente, - men så måtte jeg minde ham om "second law of thermodynamics" og mindende ham om, at systemer der forgår i et lukket system.. Kassen lukker for systemet.. at det godt kan forgå uden at blive til noget igen. - hvor hvis du i stedet for kassen, lægger æblet ned i jorden.. så kan du med tiden måske godt få et æble træ igen. Hvor mange pædagoger vill ikke tænke "a hvad" hvis man nævner second law of thermodynamics. eller at energi i universet ikke kan forgå, men kun omdannes.

Det minder mig om, en hjælper jeg engang havde.. han havde sociale problemer, men arbejdede på den anden afdeling. Han meldte sig engang syg, men kom så for at snakke med mig. Han savnede en der ikke var helt dum, som han kunne snakke med. Jeg mente selv, at han kunne alle engelske ord, også rodede jeg i min hjerne..og fandt et han ikke kunne..

Jeg var hjemme ved min far, og der fik jeg lagt kartofler. Han kunne ikke selv holde til det, - og jeg tilbød at gøre det. Så snakkede han om, at hans trimmer ikke virkede mere..at han ville lave den.. så kiggede jeg efter hvad en ny kostede.. lidt over 600 kr.. var det ikke nemmere at købe en ny? jo det var det nok sagde han,.. det er ikke besværet værd.. så sagde han, at det var ligesom den startede også gik den i stå igen.. øøøh, tænkte jeg, jamen så tror jeg godt jeg ved hvad den fejler.. så viste han mig det.. suk,- så fortalte jeg ham hvad den fejlede..men tænkte, Far.. du er faldet af på den! batteriet mangler strøm.. det er typisk, hvis du klipper skæget med en trimmer.. så kan den også gøre sådan, starte og dø..fordi den mangler strøm.. så satte vi den til at lade.. og ja, - det var bare det..

anyway, - det er typsik at kloge mennesker, har svært ved at være i større fællesskaber.. og tit er mindre socialt anlagte, overfor almindelige mennesker. Man tænker mere over tingene, og bliver mere usikker på sig selv. forstår man først det, kan man bruge "batman" reglen.

Jeg tænkte i øvrigt over Hulken fra avengers filmen i dag.. Da han fik at vide, at det vidst var nu han skulle begynde at blive sur, så han kunne nå at blive til hulken.. hvortil han smilende sagde, at tricket er.. at han altid er sur.. det vil sige selv om han kan smile, så er han indvendig altid sur. - Det at være sur, bliver altid set ned på.. i stedet for, at man forstår at der er energi, og glæde i at kunne være sur.. at det er vigtig til at være et helt menneske, at man ikke bare går rundt i et evigt smil.. som mindre kloge overflade mennesker tænker..

Men hver gang jeg kommer hjem til mig selv, tænker jeg på min mor.. billeder af hende igennem tiden er i min elektroniske ramme, - så får jeg lyst til sangen af "BANNERS - Shine A Light"

Det minder mig om, at min storebror sagde, at når de 2 tager tilbage for at filme kommunal møderne til deres tv kanal, så bliver læren kun sur når det er han makker der siger det, - ikke når det er min bror der siger det.. så spurgte jeg min bror om, om hans makker fortæller læreren hvad de skal, - Nej det gjorde han ikke.. men det havde min bror gjort, - de bliver undervist i at blive kamera mænd.. fortæller man læreren at det faktisk har noget med det de er der.. så er det klart, at manden ikke bliver så sur.. typisk min bror, han er mere ærlig for siger det som det er, - hvor ham den anden bare siger, at de skal noget.. Min forklaring gav mening for min bror..at det kunne være derfor, - jeg havde spurgt ham, om han var blevet sur også denne gang.. hvor min bror som sagt havde sagt nej, men at det var min bror selv der havde fortalt det..

Jeg kiggede i øvrigt på nettet på, hvad en det koster at få besøg af en der mener, at vedkommende er clairvoyant.. 900 kr. Problemet er ikke pengede, problemet er at jeg ikke har meget fidus til dem. Jeg tror ikke på det, - men på den ene side vill jeg godt undersøge det mere, om de kan noget.. som jeg ikke straks kan gennemskue, via blot at tænke lidt kritisk. Det værste er at betale for noget, man kan se ikke holder vand.. Hvis man blot var dum nok, ville det være noget andet.. så vil man ikke føle sig snydt, og endnu mere fordi man ved bedre. Bliver man snydt, selv om man ved bedre.. så er den gal.. heh

Det var lidt sjovt i øvrigt i går.. jeg var ved at få en elevs skole profil på computeren.. så vedkommende kan printe.. så sagde hun "ååh gud" - så lavde jeg den kendte "bare kald mig kenny" - så grinte hun i 30 sekunder.. igen og igen.. men så kommer det sjove, - så kom der en elev ud, der ikke havde hørt noget af det.. også lavde han den katolske bøn til mig.. så kiggede vedkommende der lige havde grint før.. det var et perfekt sammen fald, men en der ved at jeg er atheist..men det virkede til at han bad til mig og ikke for mig, som han i sjov gør når han ser mig..så der blev grintet godt igennem igen.

nå lidt mere musik på.. Living Colour - Cult Of Personality..

Jeg tænker jeg kan nå at se et par afsnit af "Scorpion" - fed serie.. jeg elsker den slags.. der er noget sherlock homes over det, - ligesom House MD, som er min yndlings serie.. som barn købte jeg og læste alle bøger af alfred hitchcock "de tre detektiver" så den slags har altid været mig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget imponeret er publiceret 01/05-2024 19:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.