Der midt i naturen står et digt
Lige nu er det skjult mellem lameller
Det sker i min eventyrlige skov
hvor svampe er store og flotte
Bogstaverne støver ud
fra endnu en paddehat
og danner digte om dit og dat
Kommunikerer i deres mycelium
af lutter begejstring
når de for alvor fyrer op
og sender en sky af støv
op i skovens luft
for en lille befrugtning