For fanatisme, må de lide døden,
for at diktatoren, selv, kan skumme fløden,
gid, at soldaternes børn han se,
at dette inferno, aldrig mere må ske.
Alle folk, på denne jord,
uanset, hvor i verden i bor,
skrig af lungernes, fulde kraft,
livet, og freden, er det bedste, vi har haft.
Jeg syns, at alle mennesker, bør lære,
at man, skal respektere, hinandens ære,
det kan da ikke, være så så slemt,
prøv, at øv dig, så går det nemt.
Krig og fred, kærlighed og magt,
de blir ved, som en djævelsk pagt,
set, på afstand, står alle for skud,
jo, de følger, bibelens bud.
Øje, for øje, og tand for tand,
det går ud, over min forstand,
at man kan føre, en hellig krig,
uden, at høre, de forfærdelige, skrig.
Troskab, mod diktatoren, har de svoren,
med martyrens blod, skal de gøde jorden,
så han, kan så, og høste min ven,
de nye stridsmænd, igen, og igen.