5 timer, 2 minutter siden

En stille søndag

Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
10 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
10 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
11 år siden
En stille bøn
Bastian
12 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
6 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
4 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
8 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Far i Himlen
Rebecca Rahb...
4 måneder, 3 dage siden
Julestemning
Ruth Christe...
8 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
10 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
11 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
12 år siden
I dag har jeg været lidt ensom og gemt mig i computerspil i stedet for at række ud til nogen med en simpel telefonopringning.
Lytter til lidt god musik og får mig et par øl, men kommer ikke i festhumør for solens lune vandrer frem og tilbage og der er begyndt at blive køligt udenfor. I morgen og resten af ugen har DMI lovet dårligt vejr, men jeg prøver at holde humøret højt på trods af de dårlige udsigter i vente. Tænker at jeg skal have begyndt på en ny historie, så tiden kan gå med noget kreativt og ikke passiv computerspil.

Skal have begyndt på Stephen Kings "Desperation" her en af dagene for fik bogen sidste jul, og jeg har ikke nået at få den læst endnu. Jeg har i stedet kastet mig over diverse Dean R. Koontz bøger, men nu står King altså på skud.

Så American Pie 2 i går aftes, magtede ikke at se 3'eren umiddelbart efter - blev mæt af teenageruniverset, så den har jeg til gode til i aften.
Er lidt usikker på hvad jeg skal lave til aftensmad, men regner med en let løsning.

Det er planen at stå tidligt op i morgen for Bring skulle gerne komme med en pakke i morgen eller overmorgen. Jeg er lidt i tvivl om leveringsdagen for jeg har kun fået en besked om at pakken er på vej indtil videre. Den er dog ikke særlig stor, så spørgsmålet er om Bring smider den i postkassen eller banker på døren. Ventetid på bestilte varer med posten er ikke altid sjov, så kan man gå der og vente hele dagen på at pakken bliver leveret, og kan ikke fortage sig noget fornuftigt i mellemtiden, da man har dørvagt.

Mor og jeg aftalte at vi ikke skulle give hinanden fødselsdagsgaver. Det er lidt af en tom fornemmelse, men det vigtigste er vel en telefonopringning dagen derpå for at vise man tænker på vedkommende.
Forventer mig ikke noget af min fødselsdag, blot lidt god aftensmad og nogle telefonopringninger så er jeg godt tilfreds med udfaldet. Skal dog ikke påregne af få solskin for DMI har som sagt lovet dårligt vejr ugen ud. Betyder det at jeg har været uartig i år? :)

Er ved at blive lidt besoffen for har drukket på tom mave så det skal have sin virkning i enden. Regner med aftensmaden udligner eftermiddagens konsekvenser af ølindtag, for det har været i et roligt tempo.

Jeg kan ikke forene mig med D-A-D's nye album "Speed og Darkness" som jeg ellers havde set frem til det udkom her den 4 oktober. Syntes ikke der er nogle numre på albummet der fænger for alvor. Måske er det en af de type albums der skal høres flere gange før man til sidst falder pladask for nogle numre. Jeg synes bare ikke at det kan passe at numrene ikke fænger ved høring første gang. Indtil vider fortrækker jeg deres tidligere albums.
Det nye album er ellers blevet rost og det kan jeg ikke forstå. Måske er det mig der er ved at blive gammel, jeg ved det ikke. Om alle omstændigheder er jeg glad for at at jeg ikke har postet penge i deres nye udgivelse, men blot har lyttet til numrene på YouTube Music.

Klokken er lidt over seks så må hellere gå i køkkenet og finde på noget aftensmad.

Håber alle har haft en god søndag indtil videre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En stille søndag er publiceret i dag kl. 18:16 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.