1 dag, 9 timer siden

2 øl

if Vejhjælp
David Hansen...
7 måneder, 5 dage siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
11 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
8 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
8 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
15 år siden
savføre
Peter
11 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
12 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
11 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
8 måneder, 9 dage siden
Hej dagbog, - Jeg har købt et honning kage hjerte til min far, - jeg ved han kan lide dem. I dag har jeg så også købt 2 alkohol fri øl til ham og min bror. De skal se fodbold her klokken 16.. 2 fordi jeg drikker aldrig øl.. og sjældent alkohol..mest, et lille glas til nytår.. de 2 øl var deres nye favoritter.. heh, min bror introducerede 2 øl der var magen til, for hans konens far og kone.. imens de snakkede om hvor gode de var.. Øl, som JEG havde kommet med, og de havde fundet ud af var gode. Det er special øl.. der plejer at koste 20 kr i føtex.. når de ikke er på tilbud andre steder.. men i dag stod de til 12 kr i føtex.. så jeg købte 2 med til dem.. Min bror bliver og spiser med min far i dag.. sammen med mig.

så fik jeg de 3 store bluser hjem som jeg bestilte.. Jeg har manglet et par mere til vinter.

Jeg fik at vide i øvrigt, at jeg havde rettet en lærer "liv" den anden dag.. hvilket blot var dennes undervisning plan.. Det er hvad jeg gør.. alle de tak jeg fik, var ikke nødvendige.. men jeg er altid nysgerrig.. om det kom til at virke.. det jeg fik lavet.. for jeg gav vedkommende en løsning, der virkede for mig.. Jeg havde brugt en del tid på at komme frem til en løsning.. så ja, hvis man vil takke mig.. så vil jeg hellere høre at det også virkede og blev gennemført... end blot tak. Det er det jeg vil vide når jeg spørger.. og ikke andet. Det er det der afslutter sagen i mit hoved..at det jeg gjorde virkede..

på den måde var chaufføren i min dårlige drøm ligesom mig..Da jeg ikke ved hvem der kørte bilen i min drøm.. vedkommende ville bare hjælpe..og intet andet...uden at ønske opmærksomhed. Det går fint i hånd med min introverthed.. Ligesom jeg hader, at der er så mange der hilser på mig ved navn..

Min far i alt sin beskedenhed kunne godt bruge den halsedisse jeg bestilte til ham.. han siger, at han sover med den på, hvis han mærker bare lidt øm i halsen..også er det væk om morgnen.. Jeg gav ham også den anden.. men tænkte, at nu jeg bestilte en til mig selv også.. så var det godt med en reserve til ham..så han havde en, imens den anden blev vasket.

heh, min undertrøjer er ved at forfalde.. der er huller i mange af dem..men det er rart at have en på, fordi det hjælper med at holde varmen.. når det er koldt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2 øl er publiceret 05/10-2024 16:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.