Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 7 måneder siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
7 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
11 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
8 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
3 år siden
Hej dagbog, - min far har ikke fået prøvet det honning kage hjerte jeg købte til ham endnu.. 30 kr fra bageren. Så købte jeg også 3 alkohol fri øl mere til ham og min bror..jeg hverken drikker øl eller spiser honning kage selv.

Nå, så læste jeg også endnu en fb ting.. endnu engang en mande hader ting.. hvorfor er der ingen der lære kvinderne, at hvis de bliver slået af ham mr bad guy de ønskede sig.. at det er deres egen skyld, hvis de ikke forlader ham så! Tag ansvar for jeres eget liv, i stedet for at bebrejde andre for jeres egne fejl...vi laver alle fejl..det er svært at vide hvem folk egentlig er..engang imellem.. men så snart du gør.. så pis af, hvis der er problemer...som sagt, tag ansvar for eget liv.

I stedet for at give andre skylden, for egne fejlskøn.

Jeg ved godt, at hvis jeg havde skrevet min kommentar.. så havde der været en eller anden kællinge karen, der havde haft travl med at lade som om, at jeg blot hader kvinder.. for det at på pege at de selv har et vist ansvar, vil selvfølge altid føles som had.. hvis man er priviligeret.

Jeg hader dem dog ikke... det ville betyde, at jeg havde følelser,.. og det har jeg ikke.. de kan gøre hvad de vil.. men stop med at give andre den skyld, de selv er med til..

På samme måde som hvis du blev bidt af en hund.. så betyder det ikke, at alle andre hunde skal tage ansvar for det,. Og bliver du ved med at gå hen til en hund der bider.. så påtager du et eget ansvar..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fristelser er publiceret 07/10-2024 23:28 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.