7 timer, 8 minutter siden

Moral

En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
12 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
9 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
8 måneder, 5 dage siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
3 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
8 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Juletid
Gittepigen
12 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
10 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Hej dagbog, jeg vågnede med krampe i benet, og skyndte mig ud af sengen. Jeg har fundet ud af, at hvis jeg rejser mig op hurtigt..så kan jeg få det til at stoppe.

Da jeg så gik i seng igen, så jeg lige lidt youtube.. der var en ateist der snakkede om fine tuning argumentet, hvorfor det ikke holder.. i kommentar sporet var der så en kristen, der skrev at vi ateister ikke skulle snakke om moral, for vi har ingen..og at vi ikke kan klare os i den debat.. okey, ill be your huckleberry! Så det indlæg måtte jeg lige svare på.. klokken lort om natten.. men hey, som jeg siger.. jeg er nu så godt inde i stoffet, at jeg selv klokken lort om natten kan svare på det.

Sagen er at det er den kristne der ingen moral har! Hvilket jeg kan vise.. når jeg ved de efter få sekunder vil tilsidesætte god moral, og retfærdiggøre dårlig moral. Jeg behøver bare spørge om nogle få ting..og man vil kunne se dem prøve at retfærdigøre ondskab. Ligesom muslimen igår, der forsøgte at retfærdigøre pædofili, ved at sige at der også er andre ikke muslimer..der gifter sig med børn..men det retfærdiggør det jo ikke!

På samme måde vil kristne retfærdiggøre biblens ondskab, og kalde det godt.. og når de gør det, tilsidesætter de deres egen moral..for jeg er sikker på, at de godt ved bedre.. og det kan jeg også vise! F.eks.. hvis de tror på den usandhed om, at en gud skulle ha oversvømmet jorden.. eller udslettet 2 byer.. så retfærdiggør de ondskab.. og det gør de, fordi de mener det var deres gud der gjorde det, også må det jo være i orden.. hvis det i stedet var en alien der kom i sit rumskib, som f.eks dræbte spædbørn..så ville de ikke tilsidesætte god moral.. god moral er, ikke at slå ihjel, dette gælder især uskyldige som børn..

De vil snakke om, at jeg ikke kan retfærdiggøre dette uden en gud.. men det kan jeg! Og heldigvis for det.. basalt set, er vores hjerner udviklet ligesom andre dyr har vi regler fordi vi har en fordel af at arbejde sammen...skal vi arbejde sammen, har vi brug for regler.. de mest basale.. hvis du ikke tager mine ting, tager jeg ikke dine.. med få regler, vi har lært os selv.. fordi vi gar en fordel i at arbejde sammen..kan vi nu objektivt sige, om nogen følger de regler eller ej.

Anyway, for ikke at skrive en længere tekst på alt dette.. imens jeg venter på, at den kristne i alt hans selvglæde træder på den mine, jeg har lagt foran ham, da jeg svarede på hans pis.. må jeg hellere få lidt mere søvn.. jeg venter, jeg ved hvad han vil sige.. og jeg ved hvad jeg vil svare.. nemlig, vise at han ingen har..fordi han tilside sætter sin.. og at moral ikke er objektiv, før vi er enige om den.. hvilket er derfor forskellige lande har forskellig moral og regler...fordi vi som mennesker i tidernes morgen begyndte at arbejde sammen, og skabte samfund..hvor vi lavede moralske regler. Et godt buzzword til det kunne være ikke objektivt udefra, men objektivt indefra.. som man som sagt også ser, når samfund mener det er i orden at gifte sig med børn.. vi har så i vores samfund, fundet ud af hvilken skade det gør.. jeg kan også snakke om vores udviklede empati center.. der ikke virker så godt hos visse mennesker. Nogle dyr har faktisk også udviklet empati..og en sans for retfærdighed.. hvilket jeg kan bevise.. hos hunde f.eks, der også kan arbejde sammen.. anyway, jeg er så klar til ham.. uden han fatter hvilken storm der er påvej imod ham, når han selvsikker forsøger sig...this is what i do, this is what i live for..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Moral er publiceret i dag kl. 05:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.