Det er tirsdag


7 dage siden 5 kommentarer Blandede tekster lejlighedskompleks smilebåndet

5Det er tirsdag
Klokken er lidt over to på en tirsdag, og jeg skal ud på toilette... [...]
Blandede tekster · lejlighedskompleks, smilebåndet
7 dage siden
3Salve salve
Jeg tog mine Pinocchiobukser på, der ikke nåede den fulde benlæng... [...]
Kortprosa · drengeleg
16 dage siden
2Den sidste tryllekunst
Niels Christian eller blot NC som han fortrak at blive kaldt, hav... [...]
Noveller · tryllekunst, overnaturligt
29 dage siden
3Kropsrøveren
Kræften havde tæret på Vitus krop og medicin i drop gjort ham slø... [...]
Noveller · overnaturligt, sjælevandring
1 måned, 11 dage siden

Puls: 93,2

Publiceret: 8
Afgivet: 67
Modtaget: 24
David Hansen (f. 1972)
Klokken er lidt over to på en tirsdag, og jeg skal ud på toilettet for at puste grise op. Ude på badeværelset hører jeg en åh-ja jamren der kommer inde fra naboens lejlighed, og jeg er ikke i tvivl om at hun hygger sig. Det går op for mig, hvor lyt der er i lejlighedskomplekset. Jeg kan ikke huske min nabos ansigt selv om jeg har set hende en håndfuld gange. Jeg er næsten overrasket over at det er hende hver gang, jeg støder på hende. Jeg ved bare hun er ung og attraktivt, et sted sidst i tyverne - måske i begyndelsen af trediverne, men af en eller årsag så har jeg svært ved at genkende hende gang på gang. Det er ikke så længe siden hun er flyttet ind, så det er måske derfor jeg ikke havde fået hendes ansigt ordentlig indprentet endnu.
Jamren inde ved siden af forsætter i over en time, for da jeg går i bad klokken tre er stadig dømt action. Ja sikke en appetit!

Lydene fra naboen har stået på i nogle tirsdage i streg nu. Gud ved om hun også er punktlig i dag, for det er atter blevet tirsdag. Jeg nænner ikke at fortælle hende at der er lyt med en seddel i postkassen, for hun skal da have dækket sin appetit på livet. Det er altid noget det ikke er om aften det foregår. Der skulle vi jo gerne have ro.

Selv om jeg har boet i lejligheden i ti år er det først nu her det er gået op for mig hvor lyt her er, siden den nye nabo flyttede ind. Så nu går jeg stille med dørene lydmæssigt, hvis jeg ikke gjorde det i forvejen.

Fra tid til anden hører jeg også fra min anden ældre nabo. Hans råber i næ og næ ad sin kat, og hans gamle kedel snurrer på komfuret med mundstykket, der hyler når vandet koger. Det kan man dog ikke stille uret og dagene efter.
Men jo, her kommer vi hinanden ved, selv om vi ikke stemmer dørklokker.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/10-2024 15:06 af David Hansen (David H) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 345 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.