Hvad skal jeg skrive?
de flygtige første ord
der lader vente på sig
gud hvor er det træls.
Behøver ordene rime?
Det ville tage en time.
Er et digt uden metafor
en østers uden perle?
Er et digt uden sammenligning
som et syn uden perspektiv?
Det er så svært at skrive
måske imorgen
måske imorgen.