Mit liv har et præg af højskoleliv hvor næsten alle mine ledige stunder har været brugt til haiku digt skrivning.. Det er ikke kun fordi jeg har været på højskole to gange, nemlig på musikdaghøjskole i 1999 på Vesterbro, og på fotohøjskole på Samsø i 1988 - og faktisk også i praktik i 5 uger som højskoleunderviser på Krogerup Højskole på Voksenunderviseruddannelsen i 1998. Næ, det med højskole og især stemningen af åbenhed og frihed og samtale og tvivl, det præger også mit arbejde som SOSU assistent på en psykiatrisk afdeling, og det nysgerrige og ikke-karrrieresøgende og følelsesmæssige og dannende præger også min 35 år lange halvprofessionelle fotografinteresse. Mit højskoleliv kan man også sige har præget mine kærlighedsforhold til kvinder. De har været baseret på dialog, selvfølgelig også maskulin styrke, hvilket kan gøre sexlivet mere krydret, men ikke tough guy og business liv machismo. Her er sådan et haikudigts livssigte fra den periode hvor min niece Veegaa lå i sin mors mave og lyttede til urhavets musik i fostervandet.
Titel: Fødselshjælper i felten...et militærmedicinsk heroismehaiku.
Mors hånd nær skødport/
Tiltrak dit indre vandliv/
Quickscan af hr.Jord