hanerne galer
og hønerne klukker med
det er morgen
på min græsplæne
ser jeg fugle finde ,ad
det er forår nu
lyset er så skarpt
vindpustene er kolde
skønt solen varmer
det bliver lunere
som tomerne bli'r mange
og sneen smelter
når det grå mørke
sender dagens lys mod nat
går verden til ro