Stryger min hud med årene
Som spoles ét for ét tilbage
Til lyden af værtshusdårerne
Hvis bestandigt harmfulde klage
Voldsomt rusker natten i kraven
Så råbene drukner jukeboxplader
Musikken til min stædige traven
Uden mål og med i weekendgader
Knirkende kærester der skændes
Mens nattevakler danser frit
I gudsforladte kryds og gennes
Hjem til tomme senges mareridt
Mit mantra om fremtiden kendes
Som dag for dag og skridt for skridt