21 timer siden

Han får stadig tur

Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
8 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
10 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
3 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
11 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Rygestop
David Hansen...
7 måneder, 14 dage siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
5 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
10 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg giver stadig væk muslimen tur.. på alt hvad han har postet.. han kan godt lide at sende idiotiske billeder der ikke er sande. Så han får tilbage, - eftersom han ønskede at kvinder skulle gå tildækket, osv.. og han sendte billeder af mænd der kiggede på kvinder.. som om vi alle gør det. Så kom jeg i tanke om et billede jeg havde, - en muslim der kom gående med en der var i burka..også står der, at det er måden man gemmer sin homoseksuelle partner.. - jeg lagde overskriften på, at vi godt kan lide at se, hvem vi snakker med.

anyway, - jeg tænker en del mænd, faktisk ikke har lyst til alle mulige kvinder..især ikke, hvis det ikke er en man synes om. Det er vist en gammel skrøne, at mænd tager hvad som helst bare på hvordan det ser ud.. så tror jeg nok, at han lavede et billede hvor der stod at ateister ville elske at arbejde mere.. også stod der en mand med 2 kvinder, og 2 sæt børn.. men er det ikke netop muslimer der må ha flere koner? - så jeg skrev at det var lidt random sagt, da det eneste vi ateister er enige om, det er at religiøse ikke har opfyldt deres bevis byrde... at jeg også kunne anklage alle muslimer for noget nogle gør.. også postede jeg et billede af barnebrud, og lavede en referance til muhammeds historie med at give sig med en 6årig... Det er bare sådan en dum ting, at prøve sådan noget med mig..for jeg ved godt hvor alle lig lægger begravet for muslimerne..

16:25 - han kom tilbage og prøvede med en "der er også folk i America der har barnebrude" - enhver der kender mig lidt, ved at den har jeg allrede svar på, bare på baggrund af det der bliver sagt.. for det er en logisk fejl, der bliver kaldt "whataboutism" går ud på, at fjerne opmærksomhed fra emnet, ved at sige at også andre gør det.. og svaret her er, - jamen jeg er imod det uanset hvor det foregår.. men det undskylder ikke for de muslimer der gør det.. (de fordi det ikke er alle) men deres muhammed gjorde det..og det er kernen.. for de mener at han var et godt eksempel, - selv om han havde sex slaver, havde sex med flere børn.. og dræbte mange uskyldige, der ikke mente at han talte sandt, når han påstod at han var profet.

jeg kan fortælle folk, hvilke stupide ting Jesus efter deres egen bog, sagde.. men når det kommer til at være en nederdrægtig person, så tager Muhammed klart 1. pladsen..

jeg har brug for lidt musik til :) "Deadman's Gun" - because they have given me a reason to fight..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Han får stadig tur er publiceret i går kl. 15:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.