Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
En træls fredag
David Hansen...
7 måneder, 11 dage siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
10 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
11 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
5 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
12 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Hr Solsort
Peter
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
8 år siden
Hej dagbog, - jeg har de sidste par dage brugt chatgpt igen. Det er vist slut med at være kunstner, i mere udpræget stil end dengang fotografiet blev opfundet. Jeg viste min far det, hvordan den kunne lave billeder, og skrive sange..ud fra få koncepter om, hvad det skulle handle om.

Jeg har fået debatere med chatgpt omkring religion. for at se hvad den kunne.. og ja, den var bedre end religiøse, men den havde stadig ikke en chance overfor mig.. hver gang var den nød til at krybe tilbage.. jeg kan se, at religiøse har prøvet at bruge den for at bevise deres gud, - men de stiller den ladede spørgsmål, for at få den til at svare det, de gerne vil havde den til at svare.

F.eks, "Når vi nu mener at komplexitet er lige med design, og vi ser et så komplext univers, ville det så give mening, at der findes en gud?" - hvad regner de med botten skal sige, når spørgsmålet er ladet med fejl.. svare den ud fra det. Problemet med spørgsmålet er, at vi ikke ser design via komplexitet, vi kan se det via simplicitet! Fordi naturen gør tingene komplekse ud fra evolution..Hvor der kan opstå krops funktioner ud fra mutationer..

så når religiøse tror at komplexitet er lig med design, så hjælper det ikke for deres argument, selv hvis de mener at deres gud ville lave universet mere komplext end nødvendigt,..så har naturen det på samme måde.. også kommer de ikke videre.. Simplicitet, vise noget...men nej :) religiøse har travlt med det komplexe, og der skyder de deres egne argumenter i sænk omgående.

mange af os ateister har allerede brugt chatgpt, fordi religiøse er utrolig ringe til at debatere.. når deres præidken ikke bliver godtaget, og de så endelig prøver at argumentere, så er deres argument allerede smaredet for 20 år siden.. og de hoster noget op, de har hørt deres religiøse overhoveder har fortalt dem.. og alt det er så til grin dårlig, at mange af os ateister nu foretrækker chatgpt, for at give bedre modstand.. Men chatgpt kan som sagt stadig ikke klare sig overfor os..fordi vi omfagner logik, imodsætning til religiøse..

Dette gør mig kun bedre til at tænke, og mere skarp når jeg så møder idioti. F.eks. Ham forleden, der mente at det var kvinders egen skyld, hvis de blev voldtaget.. hvis de ikke bar burka. Han startede med at lave en.. "idiotiske religiøse er glade for nonner og præster der går i specielt tøj, men stejler over burkaen.. hyklerisk" - Men fordi jeg er trænet.. så er det åbenlyst at se, at Nonner og præster kan lægge deres arbejdstøj, hvis de fralægger sig deres arbejde.. Hvornår kan muslimske kvinde fralægge sig burkaen i offentlighed? - Den er ikke en del af deres arbejde, men påtaget og eller påduttet.. Hvor hvad er risikoen hvis de lægger den?! og hvad er risikoen for at frasige sig troen? - i visse lande er det lig med dødsstraf! Der er ikke dødsstraf for ikke længere at være nonne eller præst... Jeg er sikker på, at mange ikke ville tænke videre over det argument han lavede.. men fordi jeg er træner mig selv i at gennemse argumenter for logik.. så havde det argument ikke en chance hos mig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Chatgpt er publiceret 14/10-2024 14:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.