Han prøvede...men..

Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
12 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
12 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
7 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
12 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Hej dagbog, - endelige svarede den muslimske mand,.. han prøvede med et "mænd forbliver mænd" og et billede at en der kørte galt, fordi en kvinde viste ben.. for mange år siden.. her er mit svar.. "fortæl det til Mahsa Amini"
Iransk kvinde, tævet ihjel af sædeligheds politiet fordi hun ikke bar sit slør rigtigt...Hvis han ikke ved hvem hun er taler han videre.. hvis han gør, bør han nok lukke røven ret hurtigt...

Jeg ved godt, at nogle muslimer sikkert er søde mennesker, - og det er der også kristne der er.. Men ud over, at der er røvhuller i blandt.. der bruger deres religion til at undertrykke andre menneskers ret over egen krop..så har de alle sammen visdommen fra oldtidens gedehyrder, der ikke vidste en skid om noget, end sige hvordan man opføre sig med menneskelig anstændighed.. som de uden et eneste bevis for sandheden af udsagnet, mener alle vi andre også skal finde hellig..

Og gør vi ikke det, kan de finde på at præidke og kalde os djævle osv.. alt imens de tror de er så højt hævedet, at vi andre bare skal tage deres uartigheder, uden at modsvare dem på deres pis... og når man så giver dem igen på deres lort, fordi det i virkeligheden er dem.. der er nogle patetiske umoralske undermålere, med en grandiøs forstilling af dem selv i universets sammenhæng. En forestilling der gør, at de gang på gang får menneskehedens udvilkning imod en bedre forståelse af verden, og hvad man bør gøre.. til at slæbe med fødderne.. Som en udviklings hæmmet byrde, vi andre er nød til at prøve at få til at forstå, hvordan virkeligheden hænger sammen.. imens vi andre prøver at nå til den bedste forståelse af den, som vi kan.. velvidende at det er et konstant arbejde..men vi hænger ikke på bremsen..

og når jeg snakker om deres bog, så kunne jeg også ha sagt.. "var det det, folk sagde om muhammed da han giftede sig med en 6 årig pige"... - Bare for at gå efter struben på ham...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Han prøvede...men.. er publiceret 11/10-2024 15:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.