Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
6 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
11 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
10 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
10 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Haven og højrefløjs ateis...
Kenny Raun (...
3 måneder, 3 dage siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
7 måneder, 13 dage siden
Hej dagbog, - jeg gik i gang med en debat om universet. En lille ting faktisk.. han mener universet havde en begyndelse, og jeg mener at der intet bevis er for dette..big bang viser kun en ekspansion..og det udelukker ikke, at universet har eksisteret i en anden form, uden for tid..

Så kommer vi til der det blev sjovt.. fordi så begyndte han med kalam.. også var jeg på hjemmebane.. for kalams første premis falder..så jeg skrev hvorfor.

Jeg vidste, at han enten var religiøs.. eller troede lawrens krauss "a univers from nothing" skulles tages bokstaveligt.. . Det var så en religiøs :) obelix.. en romer til mig alene!!!

ud over at spørge ham om, hvilket materiale hans gud bruge til at lave universet med..for denne brugte vel ikke "ingenting" så kunne jeg også godt tænke mig at stille bonus sprøgsmålet.. "hvis du ser et æg i din have, tilskriver du så det til påskeharren, eller tænker du en høne eller et menneske har lagt det?" bare for se, om manden forstår logik og en sådan tilgang til spørgsmål.

åh ja, på vej hjem snakkede jeg med graveren.. Han fik også lige tur.. han mente at hende præsten jeg ikke kunne lide var sød.. så forklarede jeg ham, hvorfor jeg ikke synes det..og at jeg nu laver youtube video'er pga hende..Jeg tænker, disse præser før har kunnet føre sig frem i det offentlige.. uden at nogen har kunnet udfordre dem, og vise hvorfor det de siger er vanvittig.. Dette fik den præst ændret på.. tak hende.. Mit focus er rettet imod de lokale præster.. det var det ikke før.. for de var ikke i mine tanker da..jeg troede de var harmløse.. ligegyldige..well, - onsdag kommer den næste artikel, og dermed min næste video om denne.. og hvorfor det der står i den er nonsens..

graveren der fortalte om nogle aktiviteter de havde igang med eleverne.. var vidst ikke vandt til, at der var nogen der satte spørgsmål ved ord som skærsilden og sjæl.. men når jeg høre ordet sjæl, f.eks.. så kommer det prompte fra mig.. Hvad er en sjæl, og hvor ved du fra sådan en findes?! - Jeg ved lige præcis hvad jeg skal sige, så jeg kan få dem på gyngende grund..så de ikke kan svare...og vise dem, hvorfor et evt svar ikke holder stik.. jeg er flere lag foran i spørgsmålet.. og intet de prøver kommer til at hjælpe dem..

musik.. "ZAYDE WOLF - BORN READY"

hell, you can call me Ahab.. but i will get my whale..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget For let er publiceret 08/10-2024 15:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.