Retfærdighed, ikke for...

I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
12 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
11 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
12 år siden
Juletid
Gittepigen
12 år siden
dating.
Ruth Christe...
8 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
12 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
12 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
10 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej dagbog, - Der var lige en russer på discord, der sagde at han måske snart ikke ville kunne komme på mere..for rusland havde lige forbudt discord. så jeg sagde, at det da også ville være forfærdelig, hvis nogen skulle nævne "ze war" overfor russerne.. Men det var ikke derfor sagde han.. Det var fordi discord ikke ville fjerne alt med lgbtq.. - Jeg er ikke advokat for dem..MEEEEEN!! så måtte jeg skrive, at det da også var forfærdelig hvis nogen bare ville leve livet som de havde lyst til.. han svarede at det var for børnenes skyld, så de ikke blev indoktrineret til det.. suk.. jeg ved så at statistikken ikke siger, at der er en masse børn der bliver trans..jeg skrev bare, .. ja uha da.. alle de børn der render rundt og nu er noget andet end det de er (sarkasme) det går ikke.. når de nu i stedet skal indoktrineres til noget der er langt mere ondskabsfuldt.. religion..

Jeg er som sagt ikke advokat for lgbtq, - men.. JUSTICE MATTERS! - remember.. everyone will die..And the universe will not even notice.

I morgen kunne ha været min mors fødselsdag..

heheheh.. ham den religiøse prøvede lige med den 20 år gamle... se alt den complexitet.. det er sådan man ser at alt er designet.. :) game over, - for ja, han har ret i at naturen er complex.. men simplicity er måden man ser design på, ikke hvor complex noget er...mange ting i naturen er mere complex end det burde være, hvis det var designet..fordi ting sker igennem evolution.. han fatter det ikke... jeg har læst og lært på det her i 20 år.. han har ikke en chance..men det er det sjove, når folk ikke ved hvem de er oppe imod.. Det er det jeg taler om konstant, i min hverdag.. når jeg får lov.. fordi jeg ved.. at det er det ene emne. jeg kan!

han prøvede også med den gamle "dna er kode" - men nej, - DNA er ikke code... så linkede jeg til en artikel om, hvorfor det ikke er kode.. at man kalder det sådan, betyder ikke at det er det! - lær det! Det er kun for at sige noget lettere.. men det at sige noget let, gør det upræcis.. hvis man skal lære noget videre til folk .. UDEN HJERNE! okey.. sorry.. NEXT! jeg ved hvad de kan finde på at sige... og alt deres materiale er for gammelt.. de fatter det bare ikke.. at det forlængst er skudt i sænk... alt hvad de har at sige.. Det er GAME OVER; for religion.. når de er oppe imod folk, der har lært bare lidt...

lidt musik til : Klergy, Valerie Broussard - The Beginning Of The End

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Retfærdighed, ikke for... er publiceret 08/10-2024 18:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.