1 dag, 14 timer siden

Alle gode gange 3

15.09.2016
Marianne Mar...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
12 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
10 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
9 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
8 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
10 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
7 måneder, 24 dage siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Vi fik igen vand i kælderen, efter der faldt 144 millimeter regn. Det var lidt af en udfordring at komme rund, men med lidt sund fornuft gik det alligevel. Claus ringede og fortalte at den var gal med en af lyskasserne, så jeg gik i pause for at komme hjem, og hjælpe med at fjerne en tung rist der ligger over. Kort efter stod der vand i kælderen igen. Varmerummet som vi kalder det, eftersom der var en varmtvandsbeholder da vi flyttede ind, bliver i dag brugt til Claus værktøj. Rummet gik fri de 2 første gange, men ikke denne. Heldigvis er det ikke lang tid siden han fik rodet op derinde, så der lå ikke alverdens på gulvet. Det værste var snart at de havde hentet affugter og blæser om torsdagen, og havde målt fugtfri fredag kl. 11.30. Så nu står der igen en affugter. Det bliver noget af en elregning forsikringen skal dække. En forsikringsmand sagde på et tidspunkt, at de gerne ville betale forebyggelse. Det er noget vi skal have undersøgt.
Jeg havde ellers fået system i rodet i alt det som står heroppe, men vi er blevet enig om at vi vil have Taxaen i garage inden der kommer frost. Samtidig ville vi have flyttet det som står foran brændeovnen. Det har jeg kæmpet mig igennem de sidste 2 dage, og synes jeg er tilfreds - når det nu skal være.
D. 17/9 døde en af Andrés gode venner. Han havde for kort tids siden fået konstateret kræft, og det gik hurtig ned af bakke. Han var tidl. misbruger og havde fået metadon i 25 år. Han havde haft smerter i maven, og taget ekstra for at dulme disse - for hvorfor skal en mand gå til læge? Jeg kørte ofte André ud til ham og hentede ham igen. Her kunne han få ro i hovedet, når der var for meget larm omkring ham. Det har taget rigtig hårdt på André. Da han fik beskeden spurte jeg om jeg skulle komme ned til ham. Det ville han gerne have. Jeg hentede ham og kørte på tanken. Købte smøger og is og vi kørte ned på havnen til solnedgangen. Vi talte om liv og død. Mennesker vi havde elsket og mistet. Han virkede til at have det bedre da jeg satte ham af. Min bekymring går på hvem han vil bruge tiden på fremover. Han bor i et meget belastet kvarter, og er meget nem at udnytte. På et tidspunkt var der en der havde overtalt ham til at stå på papiret ved et bilkøb. Politiet kontaktede ham mht., at fjerne bilen fra en grøft ved Ansager. André kan ikke køre bil og har aldrig haft intentioner om at lære det. Det var fjolset der havde kørt deri, men det havde han selvfølgelig ikke fortalt André.
D. 19/9 døde Claus' tidligere stedfar. Han har ikke haft noget med ham at gøre i mange år, men det havde en af hans søskende. Det var hende der fik ham overflyttet fra Fyn og til et plejehjem her i byen. Den pågældende dag havde hun været overe og besøge ham. Han havde fået konstateret lungebetændelse, og var ikke kontaktbar pga. feber. Hun kom efterfølgende her og spiste med. Da hun var på vej hjem, blev hun kontaktet af plejehjemmet. Han var sovet ind! Vi aftalte at vi alle 3 tog derover. Det var mærkeligt for mig at se en der var død. Det har jeg ikke gjort siden Michelle. Det gode er at han har lavet testamente til Claus' søster. Den eneste familie han har er nogle nevøer og niecer, der ikke har ønsket kontakt. De får sig en lang næse.
Jeg var ved lægen og fik taget blodprøver i går. Serumværdi på et af de præparater jeg får vil ikke rigtig arte sig. Jeg har en ide om at der er gået ged i mit system, efter jeg havde den lille blodprop. Skal til læge på mandag og have svar.
Må hellere komme i kælderen med Claus. Har 5 garderobeskabe der skal bæres op og på genbrug. De måtte lade livet efter sidste gangs regn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Alle gode gange 3 er publiceret 03/10-2024 18:30 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.