Invalid uden Word dokumenter

Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
9 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
8 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
6 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
11 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
12 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
7 år siden
I Word dokumenter kan jeg ikke logge på Microsoft kontoen, hvilket er frustrendende. Det betyder jeg ikke kan skrive i Word, men er pisket til at bruge Notepad i stedet. Jeg føler mig handicappet uden autokorrektur og har ikke muligheder for at rette i tidligere Word dokumenter, fordi jeg ikke kan logge på. Så alt i alt er jeg invalideret i øjeblikket.
Det bliver ikke til det store skriveri så længe fejlen står på, og jeg håber at problemet snart bliver løst. Er vant til at bruge Word hver dag, så det er en irriterende fejl.

For et par dage siden lagde jeg sidste hånd på min novelle "Den sidste tryllekunst". Jeg kan dog ikke uploade den til Fyldepennen i øjeblikket da novellen er skrevet i Word.

Der var en Windows update i går aftes, måske er det den der har forpurret det hele så man ikke kan logge på sin Microsoft konto eller også har det ikke relation - jeg ved det ikke. Når man klikker på log på så kommer der som altid en boks op med to valgmuligheder, hvoraf den ene er log på og den anden annullere, men den boks er i øjeblikket blank, hvilket betyder man ikke kan komme længere i teksten. Word crashede da også to gange for mig, så jeg genstartede computeren og prøvede igen uden et bedre resultat.

Er stadigvæk syg hvilket er træls. Det trækker ud i langdrag. Har nu været syg i 9 dage og synes morskaben for længst er drevet over. Er træt af at vågne op om natten pga. hoste- eller hedeanfald. Har ellers drukket rigeligt med kamille te med honning i som har givet lidt lindring.
Får i øjeblikket min morgenkaffe med mælk i. Kaffe er jo ikke til at undvære.

Er gået i gang med tøjvask her klokken 11, selv om jeg ikke er rask. Det er jo onsdag og vasketøjskurven trængte til den ugentlige tømmening. Mit ene knæ er lidt bop-bop i dag, så jeg går i et gammelmandstempo op og ned at trapperne. Skal jo passe på at knæets tilstand ikke escalerer yderlig, så der skal gåes stille og roligt.
Føler mig gammel i dag når nu helbreddet ikke er optimalt, men det er altid noget at den følelse ikke er en fast del af hverdagen i normalt henseende, men kun midlertidlig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Invalid uden Word dokumenter er publiceret 11/09-2024 11:32 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.