Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 6 måneder siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
7 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
8 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
7 år siden
Hej dagbog, - jeg fik mig en hurtig snak idag, for der var en der mente at det var godt, at fredericia's byråd endelig fik kritik. Det kunne jeg kun være enig i, og jeg har kritiseret min bror's tv kanal for kun at være microfon holdere. Jeg har lyttet på, hvorfor de er det..men jeg tænker også, at det er er problem for byen, hvis der er alt for mange af dem. Så jeg hilser bestemt et kritisk medie velkommen.. MEN, samtidig er jeg også lidt bange for, at manden der kritisere gør det på baggrund af, at han selv blev valgt fra, efter i årevis at ha været med ved bordet.. hos dem der sidder og skummer fløden, uden at tænke på borgerne. Onde tunge kunne sige, at det var lidt hyklerisk..Men uanset baggrunden, er der brug for enhver stemme der tør råbe op om det de dårlige politikere vi har i byen. Borgmesteren går forbi min fars låge i hvertfald en gang om ugen.. Den mand virker på mig som værende definationen på pamperi. En god rød politiker bør forvalte sit mandat, ved at hjælpe de svageste.. ikke skære kraftig ned, og oprette by porte..købe legelands futtog, og bruge penge så vandet driver på badebroer der ikke holder vinteren over...en rød politiker bør forvalte pengende efter bedste triage princip.

Jeg fik også sagt det jeg plejer at sige til den slags ting.. Kritikere bør være ens bedste venner! BUM! Her snakker jeg saglig kritik, ikke "du er også bare en idiot" Alt kan let gå galt, hvis man ikke tillader saglig kritik indenfor egne rækker heller.. Det er som gordon når han besøger en resturent, og de ikke ved hvorfor ingen kommer..og de få der gør, fortæller kun en at alt er godt..

Den anden dag, fik jeg at vide at jeg havde rizz.. jeg var nød til at slå det op, for at vide hvad det betød.. sorry.. Karisma... okey, - jeg er så ligeglad med, hvor mange der kan lide mig.. mit ego fejler ikke noget, så jeg har ikke behov for numseslikkere.

Hvis mit ego fejlede noget, - hvorfor søger jeg så konstant debat kampen?! jeg er klar.. mit ego går ikke i stykker af det, - og hvis folk har et godt argument... fedt! så kan jeg spidse mine af..

Alt for mange, vil kun stryges med hårene.. og det bliver man ALDRIG klog af..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En hurtig snak er publiceret 11/09-2024 19:16 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.