1 måned, 15 dage siden

Nyt Tv

11.09.2016
Marianne Mar...
8 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
12 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Skagen
Peter
11 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
1 år, 3 måneder siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
10 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Hej dagbog, - så var jeg hjemme ved min far. Han havde fået købt sig det nye tv. Min store bror var i tvivl om et nyt tv ville virke. Han prøvede at installere det gamle, men kunne ikke. Det er sjovt, min familie tjekker efter når jeg siger noget, - men min far havde ventet på, at jeg kom hjem.. Han kunne ikke finde ud af, at installere kanalerne på det nye Tv, og manualen synes han var dårlig.

well, - Jeg er kenny, - Jeg har ikke nogen fine titler, ud over at jeg er Kenny.. Men jeg fik installeret kanalerne! Manual? rigtige mænd bruger ikke manual... hehe. Nå så konstaterede han, at tv'et ikke kunne stå på hans lille bord.. for benene var ude i siden, og ikke på midten.. og det lille bord var så for lille.

Så gik jeg om bag tv'et, - så de 4 huller til vægopslag.. også slog det mig,.. gad vide, om man kan få et vægopslag der giver tv'et midter ben.. så jeg googlede det, - det gør jeg altid, når der er noget jeg ikke ved.. og jo, det kan man.. det er i Thansen.. omkring 300 kr. Så jeg viste min far det.. så det vil han hente til sit nye tv.. så slap han for at finde en grim plade og lægge på bordet sagde han..

Han ved godt hvem der kan den slags.. er det noget praktisk, så er det min bror.. er det noget hvor IT, tv.. hoved arbejde..så er det mig..

Jeg er blevet mere og mere som "shikamaru" fra Naruto.. Røv doven, og vurdere man mig på mit udseende så tager man fejl.. Min hjælper respektere mig mere end folk med titler har hun sagt.. Hun siger altid, at der er læger med fine titler der har fejlbehandlet.. Jeg ved, at IQ kun er et tal og et potentiale. De fleste kan lære basal tankgang..Hvilket er derfor, at jeg ikke opgiver religiøse.. Jeg tænker, at hvis de kan lære kritisk tanke gang..så ville de ikke tage så meget fejl som de gør..

Et utal af Religiøse, Muslimer.. Kristne med videre.. er kommet ud af deres religion, og fremstår nu klogere af det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nyt Tv er publiceret 04/08-2024 19:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.