1 måned, 14 dage siden

Det falder på mig + endnu et kirkeblad

Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
10 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Syv år af livet - Dag 5/?
Ryan Raskoln...
1 måned, 18 dage siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
12 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
12 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
10 år siden
Hej dagbog, - jeg har skrevet til busselskabet og kommunen. Bus tiderne og ruten er blevet lavet om, og rigtig dårlig. Jeg sagde det til en af rengørings damerne, en muslim der ikke taler for godt dansk. Hun plejer også at skulle med.. hun siger, at de nye tider og rute smadre hendes liv, da hun skal hjem og hjælpe sin datter.. men de 45 minutter samt den lange vej hjem.. gør at hun først er hjemme en time senere.

Så jeg har også skrevet på hendes vejne. Jeg var den eneste der kunne gøre det.. de andre kan ikke. Normalt er jeg den dovne type, hvis jeg kan få andre til at gøre det..men der er kun mig.. life is such a drag...

Nogle gange er ens kulturelle fjender, ens allierede... hun er nød til at håbe på, at ateisten klare det..selvom vi som sagt ellers er hinandens modsætninger.

Hej igen dagbog, - Da jeg kom hjem, lå der sgu et kirkeblad i min postkasse fra Hannerup kirke, - de havde ellers lovet, at der ikke ville komme flere efter jeg havde skrevet til dem..Jeg mener kirken har en postkasse, - så måske burde jeg lave noter til det der står i blandet, om hvorfor det åndsvagt.. også smide det hele i deres postkasse, med en venlighilsen fra ateisten.. Ja, jeg er HAM! andre ville ikke gide, men jeg er ham.. Jeg har en indre rorschach, der ikke kan tillade at folk slipper afsted med det.. Min indre rorschach elsker at kæmpe.. jeg føler jeg er ved at dø, hvis jeg ikke er i gang med at kæmpe..Når det gælder den slags..

jeg gjorde det samme med Jehovas, da de gav mig et par bøger.. stregede i det, så jeg kunne vise hvor der var fejl i deres bog.,næste gang de kom.. Et andet billede på mig er fra en bud spencer film.. hvor folk lines op på en række også får de en lussing alle sammen.. indtil de kommer til bud spencer, - han hugger tilbage..

Når detg gælder religion, så er jeg der for 2 ting..chew bubblegum and kick ass.. and i am out of gum!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det falder på mig + endnu et kirkeblad er publiceret 06/08-2024 15:03 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.