1 måned, 16 dage siden

Fra morgen

En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år, 4 måneder siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
5 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
10 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
7 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
7 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 9 måneder siden
Hej dagbog, - Det er faktisk rigtig sjovt, når folk laver en "jeg kan ikke lide dig" ting.. For jeg ved ikke i hvilken verden, det skulle betyde noget for mig? tror de, at det får mig til at tænke "åååh Nej, der er en der ikke kan lide mig" ? heheheh...jeg render ikke selv rundt, og fortæller folk at jeg ikke kan lide dem.. hvis det var det eneste jeg havde at byde på, så ville jeg holde min kæft.. for så har jeg intet! Jeg blev ikke sat i verden, for at alle skulle kunne lide mig.. f.eks igår havde jeg min selv designede grønne trøje på, hvor der står "If you dont like me" "BITE ME" så alle kan se det!.. betyder det, at jeg går synderlig op i hvad folk mener om mig? - hvis de har noget reelt at byde på, så er de velkommen, men indtil da.. så kan jeg ikke rigtig gøre noget for dem. Jeg ved ikke hvad folk tror om sig selv, jeg er også ligeglad.. intet af det de tror, nytter noget for dem.

Her om lidt tager jeg hjem til min far, - også skal jeg hjælpe ham senere med hans nye tv.. når han får købt det.

Jeg har ikke brug for at kalde folk for dumme, - det lader jeg dem selv om at vise at de er.. du ved show it, dont tell it..

Jeg er lidt vandt til det :) hver gang kristne og muslimer siger et eller andet lort, og jeg så kommentere på det.. Det er lidt sørgelig, at folk der tænker de har fat i den lange ende, bare render væk..eller kommer med person angreb. Hvis der er noget folk burde lære, inden skriver noget ud og kommer med deres meninger.. så er det logiske fejlslutninger. Jeg ved, nogle ikke "tro" på logiske fejlslutninger, men det er ikke en tro.. De sparker folk et vist sted, om man tror på dem eller ej.. fordi det handler om logik. Folk kan ligeså godt sige, at de ikke tror på sproget.. men det er der, uanset om man tror på det eller ej.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fra morgen er publiceret 04/08-2024 11:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.