3 måneder, 21 dage siden

Svar

10.09.2016
Marianne Mar...
8 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
10 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
10 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
17 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
11 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - På vej hjem i bussen tickede svaret endelige ind. Desværre bad præsten mig kun om at skrive til mail addressen i stedet. Så jeg var inde på deres side, og skrive på deres post.. Hvilket jeg bliver ved med, indtil de efterfølger mine krav. Lad være med at smide kirkebladet i min postkasse. Så skrev jeg også, at jeg forventer at de bliver væk fra mig, når jeg engang dør. Hele mit virke har jeg brugt på at gå efter religiøse..og de skal ikke komme, når efterladte er svagest med deres "håb" for håb der ikke er bundfældet i noget virkeligt, er ikke godt... Det er forskellen på forskellige slags håb.. fra håb man ved med garanti kan blive til noget, over til lotto.. hvor man er chanceløs næsten, men man ved i det mindste spillet findes.. til det onde, hvor der bliver håbet på en gud, der ikke findes..

som et side spark brugte jeg også,.. at nu de brugte psalmerne ved dødsfald, (det gamle testamente) om de så også brugte psalmerne 137:9 fra det gamle testamente ved barnedåb? ;) det er den med at tage dine små spædbørn og slå dem imod en klippe... Jeg vil blive ved, til jeg får min vilje.. hvad kan jeg sige,.. det er altid en dårlig ide, som religiøs at pisse på det en ateist holder af.. i sær en som mig, der har studeret svarene.. for vi ved hvad vi skal svare.. - Men jeg håber næsten ikke, at de gør hvad jeg beder dem om.. så jeg kan blive ved med at køre på dem.. du kan sige hvad du vil, - Men jeg holdt af min mor, mere end jeg holder af noget andet i denne verden..Aldrig har jeg været så fokuseret..

på med noget musik, - nu skal der games, inden jeg tager hjem til min far.. "Eminem - No Love" - og Imagine Dragons med Enemy

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Svar er publiceret 31/05-2024 15:38 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.