3 måneder, 20 dage siden

altid klar.

Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
10 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
16 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg har haft gang i 2 tråde i dag. Den bedste er den, med jesus på volden. Hvor jeg siger, at der ikke er øjenvidner til jesus... heller ikke dem, som kristne gerne nævner. så var der en, der lige præcis nævnte de 2 som jeg vidste jeg kunne smadre.. Layop perfekt! oke, der er nok også max 3 de kan tage fat i.. og den sidste er et romer brev fra pilate, som man ved er fake.. for ca 100 år siden..anyway.. No mercy. Flavious var ikke øjenvidne, han sagde at han havde set en gruppe der tilbad jesus.. okey, så hvis jeg siger, at jeg har set grupper gøre det samme.. er jeg så øjenvidne til hvad han gjorde? Nej.. det har de fra biblen, og den er fyldt med fejl og overdrivelser. Josefus, er heller ikke øjenvidne.. samt man mener, at de ord fra ham, er tilføjet senere.. og ikke hans ord..beklager.. man kan google det, at det er der enigheden er.. ps, 5 minutters stilhed for Jesus der døde fornyelig.. da han hoppede i en flod med krokediller.

hvis troende blot hold deres tro for sig selv.. Men fra det moment de vil sprede den, så får de med os at bestille.. også at være respektløs ved min mors død.. nu er handsken taget af..

En anden prøvede med, at hitler var en leftie.. suk, - manden satte social demokrater og kommunister i koncentrationlejr, og støttede den italienske fasist. Du kan kalde dig socialistisk nok så meget, men hvis politikken er en anden.. så er du ikke socialist.. det var Nationalist, der var det bærende ord.. hvem er mest nationalistisk?!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget altid klar. er publiceret 01/06-2024 11:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.