Mine yndlings ofre

Modet til at turde
evan-noerfoh...
2 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
10 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
16 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
7 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
10 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
12 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Hej dagbog, jeg stødte på en som hævdede at ha været ateist, men nu var han blevet kristen, efter at ha følt hellig ånden.. mente han...

Jeg valgte at bruge at anthony magnabosco stilen, og begyndte at stille ham et spørgsmål.. hvad er forskellen på, folk der tror de føler helligånden, og derfor ændre deres liv pga det.. selv om det i virkeligeheden ikke var helligånden.. også dig, der mener at ha følt den, og derfor ændret dit liv?! Klassisk spørgsmål :)

Han svarede ikke på spørgsmålet, men snakkede bare om at han troede på en helligånd i en darwinistisk forstand (sikke en omgang vås) og det ledte ham nu til jebus.. som sagt, mit spørgsmål blev ikke besvaret.. så jeg skrev det tydeligt igen. Hvad er forskellen , på at føle noget der ikke passer.. selv om man tror det gør.. også føle noget der passer. Jeg tilføjede at mange har følt en masse forskellige ting, og ændret deres liv på baggrund af det.. på trods af, at der ikke lå beviser der validerede følelserne til at være i overensstemmelse med den objektive virkelighed.

En anden havde skrevet, at han også havde været ateist.. og studeret videnskab.. typisk kristne.. de tror, at videnskab er det der gør os ateister til ateister.. ikke at man kan sige, at det ikke kan gøre det.. men for dem der pludselig er blevet kristne.. virker det til, at de ikke har lært kritisk tankegang. Det er langt mere vigtig at kunne tænke kritisk, end at vide alt inden for videnskab.

Mit spørgsmål, er et kritisk tankegang spørgsmål..der prøver at belyse, hvorfor man tror, og om man kan tage fejl. Hvis folk lærte at tænke kritisk, og de benyttede det..så bliver man ikke bare religiøs. Der vil være brug for beviser.. og ikke bare følelser.. som kan være forkerte.

Som man kan se, jeg har på intet tidspunkt behov for at kalde ham noget.. eller gå efter ham personligt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mine yndlings ofre er publiceret 13/09-2024 23:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.