4 måneder, 20 dage siden

Blandet dag

Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
10 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
8 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
15 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Hej dagbog, - Jeg er stadig ved at melde en del CB ind i biblioteks systemet, - jeg har fået dem meldt ind i kommune systemet, så de kan låses på chip niveau.

Så har jeg kigget lidt med på kristne imod muslimer video'er - lidt sjovt, at se dem debatere med hinanden.. på deres fejlbehæftede grundlag. Jeg ville ønske jeg var der, så jeg kunne hakke på dem begge. Jeg måtte nøjes med et opslag fra indremission i dag, - de inviterede til at debatere aktiv livshjælp vs aktiv dødshjælp.. Jeg tænker de er de forkerte til at debatere den.. eftersom deres udgangs punkt er i noget der ikek findes..og ikke i individets ret over eget liv.

Jeg ville ha taget fat på en tråd med hende den muslimske kvinde, der mente at man skulle tale mere åbent om religion.. Jeg tvivler på, at det var det hun mente.. religiøse plejer ikke at være vilde for at tale åbent om deres religion, de vil kun præidke om den.. uden at man må være kritisk. Jeg kunne se, at min gamle debat makker havde nået tråden inden den lukkede.. Hun er religiøs, og har eller er medlem af et meninghedsråd. Vi er enige om mange andre ting, men religion er vi ikke..Hun er en af de kristne, der mener at man skal falde på hale for alle andre religioner.. og respektere dem alle.. Det gør jeg ikke.. religioner fortjener ikke respekt! da det kun er forkerte tanker.. Mennesker fortjener det.. ikke holdninger. Hun sparkede også til min ateisme, - ved at pisse mig af.. hun sagde noget med "tak gud for, at jeg var der til at hjælpe hende" med noget IT.. Ud over at jeg ikke bryder mig om tak, eller retter sagt..at jeg kan bruge det ligeså lidt, som jeg kan bruge folk der ikke kan lide mig. Fordi begge dele.. tak, og det modsatte vil altid kun være 2 ting der kan føre til falske ting.. Tak kan føre til en falsk tro på, at man er noget speciel... og det andet til manglede selvrespekt.. hvis man lytter for meget. Hvor man i stedet bør spille hver bold for sig, som var det den første..i overført betydning.

Da jeg var færdig med det, og at spille.. så tog jeg hjem til min far, - jeg havde købt 2 bakker med boller i karry. Han vil så købe smørrebrød til os i morgen.

Jeg har set en fed t-shirt som jeg skal ha bestilt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blandet dag er publiceret 30/05-2024 21:17 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.