Bliver verden dummere?

Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
savføre
Peter
11 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
17 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
5 år siden
Hej dagbog, det er senge tid.. jeg håber hver dag, at verden er blevet bare lidt klogere imens jeg sov.. desværre bliver jeg skuffet hver dag. Jeg møder folk der virker til aldrig at tænke over noget som helst.. folk der via manipulation vil bestemme over andre..

Efter arbejdet så jeg en lille film, hvor jeg efter den tænkte, click bait og idioti. Det var omkring undertaker fra wrestling, der skulle ha fundet sig en kvinde.. der tvang ham med i kirke, og derefter var han blevet troende.. nu mente ham der havde lavet videoen så, at undertaker havde mødt jesus.. holy f.. hvor stupid.. det svare til, hvis jeg blev overbevist om at påske harren fandtes.. og det ændrede mit liv, fordi jeg mødte en anden der også troede på påske harren.. spørgsmålet er så.. kan man så nu sige, at jeg har mødt påske harren?! Nej.. at møde nogen betyder ikke blot at tro.. et møde indebære en bevisbyrde, der ikke kan opfyldes i de 2 eksempler.

Et billede ville gøre meget.. selvfølgelig, har jeg hørt om flere jesuser.. den seneste troede, at han kunne svømme med krokodiller uden det gik galt.. det kunne han så bare ikke.. godnat, og sov godt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bliver verden dummere? er publiceret 11/09-2024 00:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.