Pralende står de.
Ranker sig mod himmelen.
Høje trætoppe.
Frodige grene
vokser fra træets stamme.
med grønne blade.
Skovens stille ro
er en lise for sjælen.
Fyldt af harmoni.
Kastanietræet.
Et vidunderligt skue,
i sin frodighed.
De danske Ege,
står i et med naturen.
Et kongeligt syn.
Den vilde natur,
står mellem den tæmmede.
Forgår ikke let.
Jordens vilde kraft
Giver væksterne næring.
Og mennesker føde.
En rislende bæk.
Lyden af rindende vand.
Musik i øret.
Hvad åbner øjne.
og vækker følelserne,
Som synets rigdom.
Blomstermarkerne.
Det smukkeste farveflor.
Fyldige dufte.
Det summer af liv.
Biernes søde føde.
Blomsternes nektar.
Se på jordens dyr
Jordens mangfoldige liv
Altings skabelse
De står i det grønne
De stolt knejsende heste,
Hør hvor de vrinsker
Der svømmer en fisk
midt i verdenshavene.
En blandt de mange.
Jordens frodighed
Det levende og grønne
Livets store mål
Hør, græsset det gror
Som et dejligt blødt tæppe.
Hvad er grønnere.
Mærk det varme sand.
og havets bølgende brus.
Se strandskallerne.
Solens varme lys
Opvarmer hele min krop
Det er sommer nu.
Det er koldt som is
Sneens helt hvide tæppe.
vinterens komme
Varme og kulde
Årstidernes store skift
Jeg mærker min krop.