Intet er som før,
Alting er helt forandret.
Dagen er som ny.
Jeg vågner tidligt.
Mærker varme på min kind.
Det er solens lys.
Et strejf af forår,
lister stille forbi mig.
Nu er det sommer.
Mærk vintertiden
med sin kulde og sin sne.
Helt knitrende hvid.
Det årlige skift
af de fire årstider.
Det går alt for stærkt.
Dybt i mit indre,
breder sig en dejlig ro.
Alderens visdom.
Jeg går langs tiden
Den løber hurtig fra mig,
Kan ikke fanges.
Hvem forstår tiden.?
Har alting engang været.?
Eller er alt nyt.?
Det store tids hjul
Kører det mon kun i ring.
eller om hjørner.
Jeg er den jeg var.
Hvem fatter det sande ord.
Begriber ordet.
Mærk livets cyklus.
I går, i dag, i morgen.
Jeg er i nuet.
Jeg prøver livet
Det er både godt og skidt.
Livet smager salt.
Fortid og nutid,
forsvinder i fremtiden.
Alt er det, der var.
Vi starter forfra.
Og gør det hele igen.
Stopper tidshjulet.
Barndom og ungdom,
fylder mig med friske tanker.
Alderens minder.
Glemt er tiderne.
Det er vor hukommelse,
som måske husker.
Erindringens kraft,
fylder hukommelsen ud.
Bringer minder frem.
Sanserne sanser
Årstidernes store skift.
Hele vores liv.
Livets energi
Hele jordens balance.
God og dårlig kraft.
Som et gyroskop,
drejer livet rundt.
Finder balancen.