En vaskeægte lyrisk kriger
Følger gerne lagte veje
Men kreerer sine egne stier
Kommer for at destruere
ALT som I vil tabuisere
Profilerer dystre skyggesider
Og lover med sin' profetier
At der venter bedre tider
Angst og smerte, ubehag
Frygt for død og dommedag
Tænder lyset guider mørket
Væk fra glædens nabolag
Lyset, mørket, hånd i hånd
Lev med glæde, dårligdom
Uden Yang, ingen Yin
Uden håbet...
Ingenting