Vi lever i tiden længere fremme,
men fremtiden eksisterer ikke for os
Fortabte skabninger,
klamrer sig til livet
uden at leve livet med nære fremmede
Og dog mærker vi, at vi lever
i evig undren, endeløs uro
Hvad sker der i morgen?
I næste uge
Næste år
Næste åndedrag
Mellemtilstanden, kunstpausen
inden kulde forvandles til varme
inden døden genopstår
igen
og igen