Et veldækket bord
indbydende
pyntet med ru barkflager,
grankogler og kastanjer,
et drys af snebærkviste.
Lagt på en stedsegrøn dug
smukt dekoreret af vinterrøde bær.
På efterårets forgrenede menukort
finder du fyldte farveoplevelser
med dybde og intensitet,
smagsvarianter som varer længe.
Serveret med duften
fra grantræernes særegne smil
og solgyldne strejf.
Bordet bugner blandet;
her er rødbrune jordtoner og svampe,
bær og brune nødder,
aubergine, sennep, paprika, chili, peber
grønne blade og rødder,
karry og kanel, lakrids og aske,
rødbede og græskar.
Vinrøde glas.
Rustne vaser.
Levende lys bringer varme,
tilsætter sang fra glædens grønne enge.
Desserten er som altid værd at vente på:
honningsødme, karamelknas,
guldbetrukket chokolade,
rødmende æble og hyben.
En overdådig festbuffet er serveret.