En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
håb
Halina Abram...
7 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
7 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
8 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
6 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
12 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
11 år siden
Ny Picanto
Peter
11 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
10 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
11 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
9 år siden
De første dage
Michala Esch...
15 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
11 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
3 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
12 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Jeg har haft en snak med Nielsen. Han mener ville være smart for mig at anskaffe mig en bostøtte. Der er blevet forslået til mig før af en anden ven. Jeg er dog lidt for og imod at anskaffe mig sådan en, for en part af mig ser det som en falliterklæring at få hjælp udefra. I øjeblikket er jeg velmedicineret og fungerer godt i dagligdagen, så har lidt svært ved at se fordelene i at anskaffe mig sådan en. Men det kan selvfølgelig hurtigt vende alt sammen, så er det vel godt med et ekstra sæt ører til at lytte til, hvad jeg har på hjertet.

En bostøtte kan hjælpe ad med mange ting og ikke kun det basale som at sige; Nu skal du gøre rent eller nu skal vi ned og handle ind. Fordelen ved at få en støtte ville være at få lov til at ventilere i ny og næ efter tilliden til vedkommende er kommet i hus.
I øjeblikket bruger jeg dagbog til at ventilere mine problemer og tanker med til daglig, og det fungerer fint indtil videre - men til dage hvor jeg er alene hjemme, ville det måske være meget rart med lidt opmuntrende selskab. Jeg er da heller ikke bleg for at lave en kande frisk kaffe, hvis det er det.

Det er heller ikke altid jeg har lyst til at belemre Nielsen med mine problemer, og i sådan et tilfælde ville en bostøtte jo være guld værd. Det hele skal jo ikke afhænge af Nielsen bare fordi jeg stoler på ham. Et ekstra sæt ører vil nok kunne gøre en forskel, hvis jeg ellers kan overgive mig til vedkommende tillidsmæssigt.
Kunne jo selvfølgelig også bare gå til psykolog som så mange andre gør, men en psykolog kan ikke hjælpe med hverdagsting som at gå ture sammen med en eller undersøge forhold vedrørende en eventuel flytning - hvad fordelene og ulemperne ville være og så meget andet.
Jo, det kan godt være at jeg overgiver mig og ansøger om en bostøtte.

Jeg skal dog lige have overtalt mig selv til at tage skridtet. Stoltheden over at kunne klare hverdagen på egen hånd er vel bare en illusion - man skal vel tage imod al den hjælp man kan få i livet. Det kan i al fald nok ikke gøre nogen skade.

Fordelene ved at få en bostøtte nu frem for når jeg har det skidt, vil være at jeg ikke vil have paraderne oppe og er i stand til at have en åbent sind, frem for når det går dårligt, så går man i forsvarsposition.
En negativ part af mig siger at hvis jeg inviterer en bostøtte indenfor i min bolig så kan jeg lige så godt lukke Jehovas Vidner ind. Det er en forskruet indstilling at have så jeg har helt klart nogle værdier, som jeg skal arbejde på mentalt. Jeg må indse at med en bostøtte, er jeg bedre rustet til dårlige perioder, og så vil jeg desuden også have selskab i ny og næ når vedkommende kommer på besøg.

Selvfølgelig kunne jeg "bare" finde nogle nye venner på Boblberg.dk som min mor har gjort, men det er en tærskel som jeg endnu ikke er parat til at imødekomme. Jeg ville ønske, jeg kunne få noget feedback på andre der bruger boligstøtte i deres liv, så jeg ved det er det værd. Men indtil videre er det en tankegang som jeg går og tumler lidt med.

Jeg kunne ikke få en tid til klokken elleve ovre i vaskehuset til i morgen, så jeg har skubbet vaskedagen til torsdag. Fortrækker at vaske klokken elleve for det er hverken for tidligt eller for sent på dagen for mit vedkommende. Har før vasket både klokken syv og ni om morgen førhen, men klokken elleve passer mig bare bedst.

Min computer er crashet to gange i dag, så nu har Nielsen haft den skilt ad, renset den for støv og givet den nyt kølepasta. Det er godt med en IT kyndig i hjemmet. Der var ellers næsten ikke noget støv indvendig. Jeg håber det hjælper på problemet med ny kølepasta. Jeg har tjekket om der er nogen opdateringer til Windows - det er der ikke, så det er ikke der problemet ligger. Har godt nok en anden bærbar liggende, en ASUS, men den kører på Windows 10 og ikke 11 som denne her. Worst case scenario hvis computeren bliver ved med at crashe så skifter jeg over til ASUS-computeren, indtil jeg kan få råd til en anden computer. Vil dog fortrække hvis jeg kunne blive med at bruge nuværende computer, for her er alt som det skal være i opsætningen af programmer og dokumenter. Heldigvis har jeg mine skriverier liggende på OneDrive, så hvis denne computer bryder sammen, så kan jeg bare hente mine historier på en anden pc.

Havde bare brug for at dele mine tanker lidt og måske er der nogen der giver feedback på deres oplevelser med en bostøtte som jeg kan drage nytte af - hvem ved.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bostøtte eller ej. er publiceret 17/09-2024 15:32 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.