Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
1 år, 3 måneder siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
10 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
10 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
12 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
16 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
7 år siden
Dag 2/21
Ryan Raskoln...
3 måneder, 10 dage siden
Jeg fik vasket tøj her klokken elleve og frem til halv et. Jeg var helt fugtig af sved på grund af varmen, fordi jeg skulle gå op og ned ad trapper under processen. Ser frem til hvis vi får en lille regnbyge her i Nordjylland. Forhåbentlig kan det lægge en dæmper på den fugtige varme udenfor.
Der har lige været et par dråber i luften, men det holdte hurtigt op. Håber der kommer noget mere regn i løbet af dagen.

Er gået i gang med en ny novelle her forleden, men ved ikke helt hvor historien tager mig hen. Det er vel noget at det, der gør det at skrive spændende. Ved ikke om jeg arbejder videre på historien senere i dag. Det kommer vel an på om jeg kan koncentrere mig i varmen, men så kan jeg vel leve noget andet som læse andres tekster på Fyldepennen.

Har lige spist middagsmad, men appetitten var ikke særlig stor, og jeg sætter spørgsmålstegn ved hvad jeg lyst at spise til aftensmad.
I går fik jeg frost pizza, hvilket var dejligt nemt. Tror dog jeg tager kold mad i aften, fordi det er væsentlig varmere i dag end det var i går.

Fik købt en stak Blu-ray film i går hos Røde Kors der førte kampagne med 50 procent på alle varer, så det blev en billig omgang med en femmer per film. Har dog snart ikke plads til flere film på hylden, så må til at være kræsen med mine fremtidige indkøb. Længe leve materialisme :)

Vil gerne flytte, men ved ikke hvorhen det skulle være. Ville dog komme til at savne det faktum at der er vaskehus og kun 15 minutter til nærmeste købmand på gåben. Det er en god luksus at have inde på livet når man snakker tilgængelighed. Ønsker primært at flytte på grund af trapperne samt jeg godt kunne bruge noget mere plads at boltre mig på. Til tider kunne jeg godt bruge et ekstra rum som man kunne anvende som gæsteværelse og arbejdsværelse. Men nu har jeg levet under disse vilkår i over ti år, så spørgsmålet er om jeg skal gøre noget ved det eller affinde mig med situationen, som den endnu engang er. Jeg ved det ikke, men har vel lov til at dagdrømme lidt.

Gik for et par dage siden i gang med en ny Dean Koontz bog som hedder Vintermåne. Er dog ikke sikker på at jeg kan koncentrere mig om bogen i denne varme, og ja, jeg gider ikke engang at spille computer. Så det ender nok med en tegning eller to her i eftermiddag og måske får jeg skrevet lidt på min nye novelle. Et eller andet kreativt ville være godt at få rystet ud af ærmet. Det gælder om at holde sig i gang og ikke forfalde og blive rusten.

Plejer at gå i bad om eftermiddagen, men det regner jeg med at jeg udskyder til engang i aften, for man sveder af ingen ting som det er i øjeblikket. Så det vil være spild af ressourcer at gå i bad.

Håber alle har en god dag - her går det i al fald stille og roligt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt af hvert er publiceret 07/08-2024 14:05 af David Hansen (David H).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.