Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
12 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
6 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
6 måneder, 13 dage siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
6 måneder, 6 dage siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
9 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
7 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
12 år siden
Hurra!
Halina Abram...
7 år siden
Ravnens Forsvarstale
Enantiodrom
2 måneder, 8 dage siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg lavede lige en lille video til youtube, om Hannerup kirkeblad og deres præster og hvad de render og laver. Hvad jeg mener om det. Hvad kan jeg sige, - jeg bad dem lade være med at sende mig deres kirkeblad, og de lovede.. Jeg ved godt at religiøse er vandt til at lyve.. Det falder dem nærmest naturligt. Det er bare en dum ide at gøre over mig en som mig... Jeg er ikke blot ateist, - dem er der mange af, - folk der bare ikke tror.. Men oveni det, har jeg studeret deres argumentation, og modsvar.. og derigennem lært teknikker. Jeg var vred på dem, og præsten der ikke respekterede at vi i familien ikke er troende. Vred på hende, for at forsøge at sælge håb.. for jeg ved det er standard.. men er kun immun, fordi jeg ved.. at håb der ikke basere sig i noget virkeligt, er ONDT! Det svare til, at jeg ville sælge dig et hus for 1 million, men du får det kun når du er død..og når man spørger mig, om jeg har nogen beviser for huset, så siger jeg at du kun får det hvis du tror også..altså INTET håndgribelig.. Deres gulerod er så ens kære.. man har mistet. De regner alle med, at de har indoktrineret børnene, så disse ikke pludselig vender sig om og stiller spørgsmål.. for præsterne kan ikke svare! Jeg har prøvet, - og de svar nogle kommer med er så pinlig dårlige..at det er let at sige, hvorfor deres svar ikke er godt.

Som sagt, de vil helst ikke at det kommer dertil, - derfor går de efter at indoktrinere børn i en ung alder, - imens de prøver at finde ud af, hvordan verden fungere.. Intet rationelt menneske, ville købe den hvis ikke det røg ind fra barns ben. Det er ONDSKAB! - Hvor mange artikler er der ikke i bladet med børnekor, og unge dit og dat.. hvor børn bliver præget.. så de kan få svært ved at tænke klart, når de bliver voksne.. for det man lære som barn, har man svært ved at slippe af med igen. Det er den ondskab jeg snakker om..af folk der lader som om, at de ikke er det..

Så jeg præstentere mig selv, - de har ikke haft gjort bekendt med mig, - for jeg har ikke gået efter dem.. Disse præster, der tror de er noget.. skal jeg nok vise, hvad der sker når man er respektløs overfor en ateist, der har mistet det i verden han holdt mest af..

Misforstå mig ikke, hvis jeg siger at jeg kommer til at sparke dem i røven nu.. Jeg mener, at jeg verbalt kommer til at klæde dem af, og vise verden.. at de intet har at byde på! andet end børne indoktrinering.

Jeg gav dem chancen, lad være med at sende jeres blad til mig mere..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Video lavet er publiceret 06/08-2024 21:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.