Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Græsken
Halina Abram...
7 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
12 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
11 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
9 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
10 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
12 år siden
Hej dagbog, - jeg skriver fra min telefon, for jeg er ved at opdatere et spil.

Min fars køkken tv virker ikke mere, jeg prøvede at hente den gamle fra mit gamle værelse.. den virker heller ikke. Det lagger.. men de tv er også tudse gamle.

Han ville, at vi sammen skulle tage den ned fra værelset, men jeg vil hellere selv bære den.. så slipper jeg for at arbejde sammen med en, der kun kan gøre tingene på hans måde.

Så jeg bar den ned.. jeg har styrken til det..trapperne var de værste.. og han trappe stol er altid i vejen.

Jeg satte den til, men den virkede heller ikke. Jeg prøvede så at tage køkken tvet op på mit gamle værelse.. der virkede det heller ikke.. og heller ikke i stuen..så jeg fik det tjekket af, om det var tvene eller signalet. Jeg satte dem til, min far har ikke mulighed for at rode rundt på gulvet mere..

Han prøvede at indstille kanalerne.. men det virkede ikke..han kunne heller ikke få fjernbetjening til at virke, selv med nye batterier.

Da han endelig lagde fjernbetjening kunne jeg snuppe den, og tage den ned foran den boks den var til.. også virkede fjernbetjening i det mindste. Hvis noget ikke virker, så nytter det ikke at gøre det samme igen og igen..

Så var jeg i lidt, - jeg kiggede efter en kylling marinade.. min far snakkede om, at han havde noget kylling vi kunne få en gang.. men manglede marinade til det.

Jeg nåede ikke så langt ind i butikken, før en ældre mand sagde, at det var meningen at jeg skulle fylde min kurv.. han stod og kiggede på mig, imens jeg ventede på at han ville gå forbi..så jeg kunne snuppe en kold doktor pebber..

Jeg svarede, at der nok skulle komme noget i kurven..han sagde, det bare var for sjovt.. jeg svarede, at det vidste jeg godt..jeg burde nok ha tilføjet, at jeg er sikker på, at hvis han brugte den på folk han kendte eller sin familie...at de så nok skulle grine af høflighed.

Jeg griner heller ikke af dem, der evt stiller sig ved en tom kasse, imens kassedamen lige laver noget andet.. og siger, at varene så nok er gratis.

Jeg fandt det jeg ledte efter.. marinade.

En joke ville ha været, - hvorfor gik kyllingen over gaden? - for at komme væk fra kamala harris! - ikke at den er hysterisk sjovt..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tv er publiceret 03/08-2024 20:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.