Vent på mig
Halina Abram...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
8 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
8 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
10 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
5 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
6 måneder, 8 dage siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
8 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
2 år siden
Har været meget aktiv i haven på det sidste. Plejer ellers at have det som en nødvendig onde, som bare skal overstås. Men har følt det som en vis form for terapi, med ro og tilfredsstillelse. Vi har et større rododendron bed - hvor jeg har beskåren en del. Hækken bagved var medtaget af den manglende sol, så jeg besluttede mig for at klippe den helt tilbage i halvanden meters højde. Det er højden på det hegn vi har sat op, da vores springmus ikke som de andre hunde vi har haft, synes at en halv meter var nok. 2 gange hoppede hun over, og så blev der sat nyt op. Genboen synes at egeføj og humle er en del af haven, så det havde jeg et hyr med at få ud af hækken, samt plankeværket imellem os. Det resulterede i at der faldt 4 planker af. I forgårs havde han fat i Claus om han ikke kunne banke dem på igen, da hans 16-17-årige piger ikke synes at det var fedt når de skulle i den nyindkøbte pool. Jeg tror nu mere at det er ham. I går var jeg i gang med hækken til den anden side. Stod med grensaksen over hegnet og vupti, så ramte jeg mit øje da jeg trak den sammen. Heldigvis ses det ikke så meget når jeg har briller på. Claus er ikke så glad for når jeg tillusker mig blå mærker generelt. Hvad tænker folk ikke! Men de blå mærker er blevet mere udbredt siden jeg er begyndt på det blodfortyndende medicin.
Min svigerinde har fået konstateret Corona for en lille måned siden. Hun har haft det rigtig skidt, og da hun begyndte at kaste slim og blod op, tog hun til lægen i sidste uge. I går fik vi hendes hund herud pga. hun ikke har luft til at gå med hende. I dag kørte jeg hende til en ny tid ved lægen, og hun blev akut indlagt med mistanke om blodprop i den ene lunge. Hun har lovet at fortælle nærmere i løbet af dagen.
Har lidt problemer med et af de præparater jeg får. Det er dæleme ikke godt. For meget udsving i denne, kan koste en sygemelding, og det har jeg er bestemt ikke brug for lige nu. Er blevet sat op med 50 mg. og alligevel er serumværdien faldet. I stedet for at tage de 50 mg om aften, så prøver vi i 4 uger hvor jeg tager den sammen med det andet jeg får om morgenen, og så er det blodprøve igen.

Vil lige ordne vasketøj og hvad jeg ellers finder på min vej.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blåt øje er publiceret 30/07-2024 16:24 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.