Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Operation
Halina Abram...
4 måneder, 23 dage siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Hej dagbog, - jeg har fået en fjende i et spil. Han startede, men jeg har gået efter at hævne mig på mig daglig.. på et tidspunkt vil han hade det.. så fortsætter jeg, - for dem der pisser mig af, er jeg en dedikeret hævn, der aldrig helmer. Jeg er uden nåde.

Så var jeg ved tandlægen, men hun ville ikke lave tanden.. der var stadig for meget betændelse.. så jeg fik noget mere og andet penicillin. Jeg fik at vide, at der var bi birkninger ved et af dem.. så jeg spurgte hvad det var... at det var som antabus, så man måtte ikke drikke alkohol,.. så kigger jeg på hende og sagde.. okey, og hvad var bivirkningen? Jeg drikker nærmest aldrig alkohol alligevel.

Så har jeg set et par videoer, hvor der bliver snakket om hvor meget bedre kamala klare sig, og hvordan hun heldigvis med hendes budskab om frihed, er ved at vinde over trump i menings målingerne.

Trump der ikke er så kristen, som mange kristne tror.. fik jo fjernet roe v wade.. hvilket har taget friheden fra mange kvinder, over deres egen krop. Der har været enkelte, der har gået med et dødt foster.. da de ikke har kunnet få en abort.

De fleste ved, at jeg ikke er en, der altid er på kvindernes side.. for jeg er i stedet altid på retfærdighedens side.. og retfærdigheden siger, at det bør være op til kvinden selv at bestemme over sin egen krop.. måden man ved det på vil altid være den empatiske måde.. "hvis det var mig" - på samme måde, er det umoralsk hvis en kvinde er utro, også bilder den forkerte mand ind, at han er far.. på samme måde mener jeg, at mænd bør have ret til, IKKE at være far. Hvis han inden for få uger, afsværger sig et foster/barn.. alt efter hvornår han får informationen. Det vil selvfølgelig kun være den økonomiske og omsorgsmæssige byrde. Aka. Han mister alle rettigheder.. men er også fri fra en fader rolle, han ikke ønskede. Der er intet godt argument imod dette. Det ville give ligestillingen indenfor abort lovgivningen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Heldigvis er publiceret 01/08-2024 00:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.