1 måned, 23 dage siden

Rod i mit system

Dating.
Ruth Christe...
8 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
2 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
15 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
5 måneder, 12 dage siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Alt det omkring min lillebror og tanker om at jeg skulle i retten, har fyldt mere end jeg havde regnet med. Sidste uge tog jeg en time out og holdt fri. Jeg er i de sidste år blevet bedre til at mærke efter, og reagere når min krop/sind er fyldt op. Hvis jeg presser citronen, kommer der en regning med 180 km/t. Og så er det ikke bare en uge vi taler om. Min indsigt og sygdomserkendelse, er guld værd i forbindelse med at få min hverdag til at fungere. Kort sagt at jeg handler, når der handles skal. Mange der er bipolar, er svingdørs patienter. Jeg har heldigvis aldrig været indlagt. Vil ikke lægge skjul på at Claus er en fantastisk base. Han er i stand til at holde af og om mig uanset hvordan det går, og det er jeg dybt taknemlig for. Meeen (skrevet med et smil) nogle gange er han måske lidt for meget obs på mig. Har kun haft en mani - hvilket var skidesjovt. Mange der har det, går ud og laver en masse dumme ting. Køb, lån etc. For mit vedkommende foregik det herhjemme. Jeg flyttede f.eks. 55 trillebør jord fra den ene ende af haven, til den anden. Var på loftet i 30 graders varme og rode op. Jeg skrev lister over ting jeg ville have gjort, og ofte kom der 2 nye når jeg stregede 1 ud. Jeg havde en fest, energi og overskud - det var fedt. Søvn var en by i Rusland. Mine tanker og projekter kørte bare derud af. At det ikke er sundt, er noget andet! Hvis jeg nu har et par dage hvor jeg er veludhvilet og har overskud, og tonser på med div. Ja så kan jeg godt se at han løfter et øjenbryn, og sender et blik der viser bekymring. Eller hvis jeg siger at jeg har hovedpine efter jeg havde den lille blodprop, så er han også meget obs. På en måde er det rart at han holder øje med mig, men kan også være lidt irriterende.
Jeg har lavet en aftale med André om at jeg skal se hans lejlighed på torsdag. Det er efterhånden haft i noget tid siden han flyttede ind. Jeg ved ikke lige hvor bristen er, men begge mine børn var eller er rodehoveder med samlermani. Jeg har aldrig været hysterisk mht. oprydning eller rengøring. Jeg har et hjem og ikke en udstilling. Men det jeg oplever, er total kaos. Tror også det er derfor André ikke vil have mig ind. Der kommer en i morgen fra hjemmestøtten og hjælper ham.

Nå må hellere komme i gang med at plante det som jeg kom til at købe, da de ikke havde det som jeg gik efter i plantecenteret

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rod i mit system er publiceret 16/07-2024 17:56 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.