1 måned, 21 dage siden

Ved nærmere gennemgang

Pandekagekomfur
Peter
11 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
12 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
3 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år, 4 måneder siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
10 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Syv år af livet - Dag 5/?
Ryan Raskoln...
1 måned, 18 dage siden
Hej dagbog, - Jeg købte lige nogle skumbananer til min far, og bestilte et par livremme til ham. Det er jo snart hans fødselsdag, men han ønsker sig ikke rigtig noget. Han mener han snart dør, sååå..

Så snakkede jeg med en fra guilden, - han indrømmende at han var kristen, med en ateist datter. Han prøvede nogle af de ringste ting, med at der måtte være en gud, for ellers var der ikke ateister.. sludder, - der må være troende, det betyder ikke at der er nogen guder.

Anyway, - når han kommer hjem fra sin ferie.. så har jeg lyst til at stille ham et par spørgsmål.. han tror på en himmel og et helvede.. han prøvede i øvrigt med den om, at folk sendte sig selv.. heh, den gk heller ikke.. for hvem har lavet helvede, og ingen af os der ikke tror på en gud, vil nogen steder hen.. så nu er bolden tilbage hos hans gud..hvad gør han.. sender han os, eller ej! den kvaste den med det samme..

men jeg har 2 spørgsmål til ham, for han har ikke tænkt over hverken sin himmel eller sit helvede.. for jeg vil væde med, at hans himmel er så ugennemtænkt, som alle andres.. at det i længden er et helvede. jeg vil spørge ham der, om hvad han vil lave i himlen?! dag et.. dag 1000.. dag 30000000. Mennesker har brug for progression, ikke stilstand.. ellers bliver det et helvede.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ved nærmere gennemgang er publiceret 29/07-2024 19:05 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.