3 måneder, 1 dag siden

Jeg savner dig

Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
8 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Ryddedag
Sunstar31
10 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
16 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
8 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
11 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
7 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
10 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
7 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
6 måneder, 29 dage siden
Hej dagbog, - Jeg savner dig mor. Jeg ser dit billede hver dag. Jeg har svært ved at forstå at du er væk, du har betydet ALT for mig. Jeg er glad for, at jeg havde dig når jeg var alene. Jeg lærte at være alene, men jeg havde dig mor som jeg kunne gå til. Når alt var sort i min hverdag, stod jeg op og kæmpede dagen igennem.. Jeg gav aldrig op! Aldrig, alle de gange folk har set ned på mig, smadret mig til... Det har gjort mig stærkere end folk kan forstå, men jeg havde altid min mor. Mine tårer er ikke svaghed, de er blot tegn på at min vrede er ved at boble frem.

Jeg forstår ikke, at du kunne give op! Jeg ved det var hårdt, men at give op før man trækker det sidste åndedrat er ikke en mulighed for mig. Du var der engang, da der var en der var efter mig..så gik du til moren. Du gav mig mod til at debatere med de onde..

Når jeg nu igen ser kvinder, der snakker om Mental overload, som de fuldstændig skyder ansvaret fra sig på.. og giver det til deres mænd.. sødt, at man kan finde sig en partner og så lægge sit ansvar fra sig, og give den til en ham..Sådan var du ikke, - du var loyal, og et bedre menneske fandtes ikke. Den samme loyalitet har jeg, til dem der er det overfor mig.. og far var der også for dig! sådan er det at være en familie, man gør noget for hinanden.. det handler ikke om at alle skal gøre alt..

Jeg har købt mad til mig og far til lørdag og søndag. Hans bror har fødeselsdag i dag..Men de har ikke set hinanden i mange år..for min fars bror blev gift med en ond kælling. Denne kælling havde ikke kærlighed og har styret "manden" i det meste af hans liv. Deres ældste datter har skiftet navn, og kommer ikke hjem til dem.. for moren kunne ikke lide børn dengang.. og hersede med dem var sin stol i stuen.. Jeg er glad for, at jeg ikke er født i den familie..

Deres hus ligner noget der er løgn.. det ser grimt ud på google earth..muren har en sprække og træet har farvet facden.. Min fars bror var ikke håndværker..men det ser ud som om, at det mest kun er hjemmehjælpen der kommer der.. deres søn kommer der vist kun engang imellem.. som den eneste.. Men ærlig talt, det jeg høre om ham er, at han ikke virker for klog.

en mandlig feminist prøvede lige de sædvanlige talking points på mig, - så jeg brugte kryptonit svaret, - "Ansvar for eget liv" så får folk altid travlt med at padle væk. Han forsøgte sig med at linke en fb gruppe for feminister, - så jeg kunne ikke lade være med at spørge, hvad f... jeg skulle med den.. om det var en gruppe for schrødningers feminister..du ved, de lever i et konstant tilstand af at være stærke og ofre.. og alt efter hvad der passer dem bedst til situationen, så vælger de side når du kigger på dem... Seriøst, er der noget så trist som kvinder der lever i en konstant offer mentalitet.. uden at overveje, at hvordan de kommer videre med deres liv..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg savner dig er publiceret 05/07-2024 19:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.